O aliniere misterioasă a marilor situri arheologice din lume – liniile Nazca, Insula Paştelui, marea piramidă din Egipt etc. – arată că vechile civilizaţii au fost extrem de avansate


Următoarele situri arheologice din lume – Giza, Siwa, Tassili n’Ajjer, Paratoari, Ollantaytambo, Machupicchu, Nazca, Insula Paştelui, insula Aneityum, Preah Vihear, Sukhothai, Pyay, Khajuraho, Mohenjo Daro, Persepolis, Ur, Petra – sunt situate în sensul acelor de ceasornic de la Giza, pe de proiecție azimutală egală. Proiecția este centrată pe punctul-axă din sud-estul Alaskăi. Distanțele către orice locație din centrul unei proiecții azimutale sunt egale.

Marea piramidă de la Giza, este aliniată cu Machupicchu, cu liniile Nazca și cu Insula Paștelui, de-a lungul unei linii drepte în jurul centrului Pământului, într-o marjă de eroare de mai puțin de o zecime de grad de latitudine.

Alte situri de construcții antice, care sunt, de asemenea, într-o marjă de o zecime de grad în jurul acestei linii sunt: Perseopolis, capitala Persiei; Mohenjo Daro, vechea capitală a Văii Indusului, orașul pierdut Petra. Orașul antic Sumerian din Ur si templele de la Angkor Wat sunt la 1 grad latitudine faţă de această linie.

Toate aceste lucruri demonstrează că oamenii care le-au construit au făcut calcule spațiale incredibil de complexe, şi aici nu mai poate fi vorba că ar fi fost ceva întâmplător…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock