Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

În Antarctica a fost descoperită o scară misterioasă! Nu cumva face parte dintr-un templu străvechi din fosta civilizaţie a Atlantidei?


Cu toții știm, probabil, un procent foarte mic din istoria adevărată a lumii noastre, pentru că tot ceea ce am învățat până acum este în conformitate cu „înregistrările” antice şi cu opiniile istoricilor. Dar, uneori, istoria înregistrată nu este interpretată corect și de aceea știm atât de puțin despre strămoșii noștri și despre nenumăratele civilizaţii antice necunoscute care au locuit pe Pământ.

Un astfel de tărâm antic și legendar, care a rămas până astăzi unul dintre subiectele cele mai interesante este Atlantida. Tărâmul nu a prea fost menționat din cele mai vechi timpuri, doar marele filozof Platon făcând-o.

Într-un articol pe care l-am scris în 2015 (Enigmatica hartă a lui Piri Reis, veche de 500 de ani, arată că Atlantida din vechime este continentul Antarcticii de astăzi!) arătam că străvechiul continent al Atlantidei se găseşte sub ochii noştri şi nu este altcineva decât Antarctica, care a ajuns acum sub gheaţă. Acest lucru este arătat de harta lui Piri Reis de acum 500 de ani, care a cartografiat exact limitele continentului Antarcticii, înainte ca acesta să fi fost descoperit. Chiar pe harta lui Piri Reis se află desenate mai multe animale, ceea ce demonstrează fără tăgadă că acest continent a fost locuit odată.

În afară de piramidele care s-au găsit în Antarctica (vedeţi articolul Piramidele misterioase din Antarctica: dovezi ale existenţei unei civilizaţii avansate pe “continentul gheţurilor”! De ce să nu credem că Antarctica = vechea Atlantidă?), pe continentul gheţurilor se găsesc şi alte structuri antice necunoscute.

Astfel, recent, o scară misterioasă a fost fotografiată din satelit în Antarctica, aceasta putând ascunde o piramidă sau un templu pierdut de mult timp. Scara a fost descoperită de un utilizator de pe forumul de conspiraţii Godlike Productions.

Sursa: The Express