Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un generator incredibil de electricitate, pe bază de apă, este de vânzare acum pe Internet! Aveţi curent „gratuit” şi scăpaţi de facturile imense la electricitate!

  •  
  •  
  •  
  •  

generator electricitate apaÎnainte de a auzi tot felul de discuţii sau comentarii inutile şi inepte referitoare la articolul care urmează fac următoarele precizări:

– n-am primit niciun ban de la nimeni pentru a face vreo reclamă la produsul acesta şi nu sunt afiliat site-ului alibaba.com, de unde poate fi cumpărat produsul; mi se pare de interes public să-l prezint pentru că este un aparat de energie alternativă, care nu foloseşte combustibili convenţional, ci doar apă. Întotdeauna voi face reclamă gratuită acestor aparate, pentru că promovează un concept sănătos, fără implicarea marilor corporaţii din domeniul energetico-petrolier;

– n-am încercat produsul, aşa că nu ştiu cum funcţionează. În consecinţă, vă asumaţi responsabilitatea dacă doriţi să cumpăraţi aşa ceva. Dar, dacă acest produs funcţionează conform descrierii şi nu e vreo păcăleală, atunci el reprezintă ceva revoluţionar în lume.

În principiu, este vorba de un generator de curent electric pe bază de apă. Ţinând cont de costul extrem de scăzut al apei, acest generator atrage atenţia încă de la bun început. În lume, există o mulţime de generatoare de curent electric, însă funcţionează pe bază de benzină sau alţi combustibili, care sunt foarte scumpi. Produsul se găseşte de vânzare pe portalul alibaba.com şi se numeşte „Generator portabil de curent electric pe bază de apă – GDS 5000”.

Specificaţii:
Generator portabil de apă, care funcţionează pe bază de apă, spirale de cupru şi magneţi, pentru a crea 5.000 de waţi de electricitate pe oră. GDS5000 produce 5.000 de waţi de electricitate pentru o utilizare uşoară, pentru locuinţa dvs. sau pentru un mic proiect de construcţii. Poate fi folosit şi ca generator de electricitate de urgenţă, pentru concerte sau pentru camping. Această unitate este cu 50% mai puţin zgomotoasă decât un generator tradiţional. Îl puteţi folosi şi în interior, pentru că nu scoate fum şi nu există nicio poluare. El constituie o modalitate extraordinară de a economisi bani şi de a proteja mediul înconjurător.

Cum funcţionează?

Atunci când veţi primi generatorul portabil de apă, adăugaţi 4 galoane de apă (15 litri de apă) în rezervorul tancului, apăsaţi butonul roşu şi porniţi turbina. E atât de uşor. Toate unităţile au fost testate înainete de a fi vândute. Veţi primi, odată cu produsul, manual de instrucţie de şi de garanţie.

Alte specificaţii tehnice:

Voltaj AC: 110/240

Frecvenţă AC: 50/60 hz

Putere oferită: 5kwh

Greutate: 136 kg (greutatea este imensă!) – acesta ar fi marele său dezavantaj.

Garanţia oferită de companie este de 2 ani.

Acum, haideţi să facem nişte mici observaţii. Puterea produsă (5kwh) este mai mult decât suficientă pentru o gospodărie obişnuită. Să presupunem că aveţi o locuinţă formată din 3 camere. Seara, veţi consuma în medie (pe oră) următoarele:
– 3 becuri x 100W = 300 W;
– 1 televizor x 100W = 100 W;
– 1 calculator x 200W = 200 W;
– 1 frigider x 50W = 50 W.

Desigur, că se mai pot folosi şi alte aparate consumatoare de energie electrică (ca maşina de spălat, aspirator etc.), dar 5000 Wh vă sunt, în general, suficienţi.

Acum, să vedem costul unui asemenea dispozitiv: 5.360 de dolari canadieni (destul de scump), care, transformaţi în lei, la cursul actual al leului faţă de dolarul canadian (3,10 lei), rezultă 16.616 lei. La el, vom adăuga şi costul coletului din Canada până în România (destul de piperat, ţinând cont de greutatea imensă de peste 100 de kg)… să zicem, rotunjit, că în total va ajunge la 18.000 de lei. Dacă se va plăti şi TVA la vamă, preţul total de achiziţie creşte până la undeva la 20.000 de lei, ceea ce e imens. Dar, să vedem acum beneficiile şi economiile.

Generatorul mai are nevoie de 15 litri de apă, la 3 zile, pentru a funcţiona non-stop. Preţul mediu al 1 mc de apă este de 3 lei, iar 15 litri de apă înseamnă 0,015 mc de apă, ceea ce înseamnă că la 3 zile generatorul va consuma doar 5 bani! Un preţ ridicol de mic…aşadar îl putem ignora complet în determinarea costurilor totale.

Acum, să vedem puţin şi economia făcută. Preţul actual de energie electrică furnizat de Electrica este de 0,61 lei/kwh. Dacă am consuma 5 kwh (cât produce generatorul), ar trebui să plătim (rotunjit) 3 lei pe oră, adică 72 de lei pe zi. Într-o lună, cu energia electrică maximă furnizată de generator, ar trebui să plătim 2.160 de lei. Într-un an, ar trebui să plătim 25.920 de lei! Costul generatorului este de 20.000 de lei, ceea ce înseamnă că, dacă am folosi capacitatea sa maximă, am face o economie de aproape 6.000 de lei în primul an! Apoi, în anii următori, economiile la energie electrică ar fi imense, de circa 26.000 de lei pe an.

În schimb, în cazul locuinţei mele, investiţia într-un asemenea generator nu este profitabilă. Eu consum curent electric de circa 150 de lei/lună, ceea ce înseamnă 1.800 de lei/an. Asta înseamnă că mi-aş scoate investiţia în circa 11 ani de utilizare a generatorului. Dacă, în viitor, ar scădea preţul undeva la 10.000 lei, atunci acest generator cu apă ar merita cheltuiala, chiar şi pentru locuinţele mici, căci investiţia ar putea fi scoasă în circa 5-6 ani. Dar, pentru case mai mari sau sedii de firme mici, unde se consumă electricitate de aproape 5 kwh, acest dispozitiv merită cu vârf şi îndesat.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu