Pe Marte a fost descoperit ceva incredibil: o sferă misterioasă care levitează! Nu doar NASA explorează „planeta roşie”, ci şi extratereştrii…

  •  
  •  
  •  
  •  

sfera levitatieMulte lucruri bizare se găsesc pe suprafața lui Marte, cele mai multe dintre ele semănând cu structuri pământeşti sau chiar cu ființe vii; între timp, NASA şi oamenii de ştiinţă încearcă să ofere câte o explicație simplă pentru cele mai multe dintre aceste lucruri. Dar obiectul din acest articol este o sferă misterioasă care pare că levitează deasupra suprafeţei lui Marte!

Acest obiect ce levitează a fost reperat de robotul Curiosity Mars. O apariţie spectaculoasă, un design sferic care aproape nu are nicio explicaţie. Şi, ca să nu se mai spună că ar fi vorba de o anomalie cauzată de lentila fotografică sau de orice altceva, se pare că obiectul sferic misterios lasă şi o umbră. Conform unor ufologi, această fotografie nu lasă loc de nicio îndoială: e vorba de un robot extraterestru, ce a fost lansat de o specie extraterestră inteligentă, pentru a cerceta acest Univers. Extratereştrii fac cam acelaşi lucru pe care îl facem şi noi, numai că probabil că au parte de o tehnologie mai bună.

Poza NASA a fost analizată de „Paranormal Crucible” de pe YouTube, care a realizat şi un videoclip pe această temă. Citez din descrierea videoclipului:

O posibilă probă extraterestră a fost surprinsă pe planeta Marte de către robotul spaţial NASA Mars Curiosity. Obiectul are o formă sferică şi pare că orbitează deasupra suprafeţei lui Marte. Dacă ne uităm cu atenţie, putem observa clar că obiectul pluteşte deasupra terenului pietros. Putem să-i vedem chiar şi umbra. N-ar fi exclus ca o expediţie extraterestră să se desfăşoare pe Marte. Ţinând cont de interesul acordat de către noi pentru planeta roşie, n-ar fi imposibil să presupunem că şi o altă civilizaţie extraterestră şi-a trimis tehnologia robotică pentru a explora planeta sistemului nostru solar. Dacă acest lucru e adevărat şi se confirmă, atunci asta ar însemna că viaţa extraterestră inteligentă chiar există, fiind trimisă să exploreze existenţa vieţii în vastul Cosmos.

sfera levitatie 2

sfera levitatie 1

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner