Home Noutati Pe Marte a fost descoperit ceva incredibil: o sferă misterioasă care levitează!...

Pe Marte a fost descoperit ceva incredibil: o sferă misterioasă care levitează! Nu doar NASA explorează “planeta roşie”, ci şi extratereştrii…

774

sfera levitatieMulte lucruri bizare se găsesc pe suprafața lui Marte, cele mai multe dintre ele semănând cu structuri pământeşti sau chiar cu ființe vii; între timp, NASA şi oamenii de ştiinţă încearcă să ofere câte o explicație simplă pentru cele mai multe dintre aceste lucruri. Dar obiectul din acest articol este o sferă misterioasă care pare că levitează deasupra suprafeţei lui Marte!

Acest obiect ce levitează a fost reperat de robotul Curiosity Mars. O apariţie spectaculoasă, un design sferic care aproape nu are nicio explicaţie. Şi, ca să nu se mai spună că ar fi vorba de o anomalie cauzată de lentila fotografică sau de orice altceva, se pare că obiectul sferic misterios lasă şi o umbră. Conform unor ufologi, această fotografie nu lasă loc de nicio îndoială: e vorba de un robot extraterestru, ce a fost lansat de o specie extraterestră inteligentă, pentru a cerceta acest Univers. Extratereştrii fac cam acelaşi lucru pe care îl facem şi noi, numai că probabil că au parte de o tehnologie mai bună.

Poza NASA a fost analizată de “Paranormal Crucible” de pe YouTube, care a realizat şi un videoclip pe această temă. Citez din descrierea videoclipului:

O posibilă probă extraterestră a fost surprinsă pe planeta Marte de către robotul spaţial NASA Mars Curiosity. Obiectul are o formă sferică şi pare că orbitează deasupra suprafeţei lui Marte. Dacă ne uităm cu atenţie, putem observa clar că obiectul pluteşte deasupra terenului pietros. Putem să-i vedem chiar şi umbra. N-ar fi exclus ca o expediţie extraterestră să se desfăşoare pe Marte. Ţinând cont de interesul acordat de către noi pentru planeta roşie, n-ar fi imposibil să presupunem că şi o altă civilizaţie extraterestră şi-a trimis tehnologia robotică pentru a explora planeta sistemului nostru solar. Dacă acest lucru e adevărat şi se confirmă, atunci asta ar însemna că viaţa extraterestră inteligentă chiar există, fiind trimisă să exploreze existenţa vieţii în vastul Cosmos.

sfera levitatie 2

sfera levitatie 1

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ati oprit publicitatea pentru site-ul lovendal.ro!!!

Am detectat ca folositi un \"Blocant de publicitate\". Va rugam sa ne sprijiniti munca, dezactivand pentru site-ul lovendal.ro acest blocant. Va multumim!

Refresh