În câteva săptămâni, 10 microbiologi şi cercetători medicali din lume au murit „accidental” şi în condiţii suspecte! Ce forţă ocultă i-a vrut dispăruţi şi de ce?

  •  
  •  
  •  
  •  

Timp de cinci săptămâni, din 16 noiembrie 2001 până pe 23 decembrie 2001, cinci microbiologi de clasă mondială din diferite părți ale lumii au fost declarați morți. Patru, fără îndoială, au murit de cauze „ne-naturale”, în timp ce moartea celei de-a cincea persoane este discutabilă. Tot în 2001, în perioada octombrie -noiembrie, au mai murit doi microbiologi renumiţi, dar şi trei oameni de ştiinţă israelieni specializaţi în cercetare medicală sau sănătate publică.

Pe 16 noiembrie 2001, dr. Don C. Wiley, în vârstă de 57 de ani, a dispărut, iar mașina sa închiriată a fost găsită pe podul Hernando de Soto din afara oraşului Memphis (SUA). Pe 10 decembrie 2001, dr. David Schwartz, în vârstă de 57 de ani, a fost ucis în locuința sa din Loudon County, Virginia (SUA). Pe data de 12 decembrie 2001, Dr. Benito Que a fost găsit în comă profundă pe stradă, lângă laboratorul unde lucra la Universitatea de Medicină din Miami. Pe 14 decembrie 2001, Set Van Nguyen a fost găsit mort în camera de refrigerare a laboratorului în care lucra, în statul Victoria (Australia). Pe 23 decembrie 2001, dr. Vladimir Pasechnik, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort în Wiltshire, Anglia, în apropierea casei sale.

Înainte de aceste decese de mai sus, pe 4 octombrie 2001, un avion comercial care călătorea din Israel spre Novosibirsk (Siberia) a fost doborât peste Marea Neagră de către o rachetă ucraineană „trasă din greşeală”, ucigându-i pe toţi cei aflaţi la bord (66 pasageri + 12 membri ai echipajului). Avionul s-a prăbuşit la 190 de km distanţă de staţiunea de la Marea Neagră – Soci. Ucraina şi-a recunoscut vina şi a plătit în total 15 milioane de dolari familiilor victimelor drept compensaţii. Puteţi citi totul despre catastrofa aviatică, cunoscut sub numele de „Zborul 1812 al companiei Siberia Airlines” pe Wikipedia. Potrivit mai multor articole apărute ulterior în presă, se pare că în avionul prăbuşit se găseau cel puţin 2 microbiologi din Israel, care se îndreptau spre Novosibirsk, cunoscut ca şi capitala științifică a Siberiei, aici existând peste 50 de unități de cercetare și 13 universități.

Interesant e că pe 24 noiembrie 2001, un zbor care zbura de la Berlin către Zurich s-a prăbușit în pădure; 24 din cele 33 de persoane aflate la bord au fost ucise. Puteţi găsi mai multe informaţii despre „Zborul Crossair 1597” pe Wikipedia. Se pare că printre cei decedaţi îi întâlnim şi pe șeful Departamentului de Hematologie al Spitalului Ichilov din Israel, precum și pe directorii Departamentului de Sănătate Publică din Tel Aviv și al Școlii de Medicină a Universității Ebraice. Erau singurii israelieni din avion.

Ce-a fost cu atâtea morţi suspecte, „accidentale”, ale microbiologilor de top, în anul 2001? Conform unei teorii a conspiraţiei, patru microbiologi făceau cercetări identice, cu semnificații politice și financiare globale.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu