Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un martor (inginer) se confesează: „Mi-au arătat fotografia secretă a unei baze descoperite pe faţa întunecată a Lunii. Nu era una pământească…”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankReporterul de investigație Alan Carmack aduna informații pentru emisiunea Strange World, când a fost contactat de un domn care i-a oferit nişte informaţii uluitoare. Domnul respectiv a fost inginer tehnic, ocupându-se de întreținerea unui sistem de fotografiere electro­nică a unor obiective confidențiale, sistem top se­cret, instalat în cadrul unei baze aeriene.

La un moment dat, bărbatul fu chemat într-o altă locaţie secretă, pentru a rezolva o problemă în cadrul programului Lunar Orbiter, datorată unei imprimante foto electronice. Programul Lunar Orbiter a fost o serie de cinci misiuni orbitare lunare fără pilot lansate de NASA din 1966 până în 1967 şi care a avut drept scop fotografierea suprafeţei Lunii.

Ajuns în locaţia respectivă, el intră într-o cameră obscură, unde erau imagini ale suprafeței lunare numerotate succesiv, imagini care fuseseră trans­mise pe Pământ de Lunar Orbiter. Fiecare imagine acoperea o fâșie îngustă de teren și, prin urmare, a fost nevoie de câteva orbitări succesive ale Lunii pentru a se obține o imagine fotografică integrală a suprafeței lunare.

După ce identifică problema tehnică, martorul discută mai mult timp cu un ofiţer care manipula aceste imagini foto. Redau din amintirile martorului:

Ofiţerul mi-a spus deodată cu onestitate: „Știi că au descoperit o bază pe partea cealaltă a lunii!” Când l-am întrebat la ce anume se referea, a continuat: „Au descoperit o bază pe Lună!” și, în același timp, mi-a pus discret în față o fotografie. Era o fotografie „mozaic” a suprafeței Lunii, pe care se vedeau clar un fel de structuri geometrice. Examinând atent imaginea, am observat tot felul de sfere și turnuri. Primul meu gând a fost: „Cui îi aparține baza?”, dar imediat m-a izbit adevărul: nu putea aparține nimănui de pe acest pământ.”

Martorul mai spune că aceste baze secrete de pe Lună sunt operate de echipe reunite, formate în cea mai mare parte din oameni de știință și tehnicieni din Statele Unite și Rusia. Pe lângă americani și ruși, lucrează aici și echipe din Marea Britanie, Canada, Franța și Australia.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal