Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un binecunoscut conspiraţionist dezvăluie planurile secrete: în lume, există o reţea de societăţi secrete, ce vrea să impună voinţa “Păianjenului”! Cine este “Păianjenul”?

3204

blankBinecunoscutul conspiraţionist englez David Icke vine cu noi dezvăluiri despre ceea ce se petrece în lume astăzi, în spatele uşilor închise. Eu doar vă prezint ideile sale, voi trageţi singuri concluziile!

* Ideea în rândul elitelor lumii este aceea de a schimba natura formei umane, dintr-o entitate biologică într-o entitate biologică sintetică, şi, de aceea biologia sintetică este o disciplină explozivă în ultima perioadă. Ei vor să schimbe trupul uman, într-o formă care nu numai că este complet diferită, dar ei îşi doresc un om care să nu mai fie capabil să procreeze. Aşadar, se*ul bărbaţilor şi femeilor va deveni inutil.

* Dacă doriţi un exemplu despre cum va arăta lumea, citiţi cartea “Brave New World” (1932) de Aldous Huxley, dar şi “1984” (1948) al lui George Orwell. Cei doi nu şi-au creat operele doar din imaginaţia lor – ei erau oameni conectaţi cu sistemul, de acolo aflând care este planul. Huxley vorbea de manipularea genetică şi de faptul că va veni sfârşitul părinţilor, pentru că nu vor mai putea procrea. Iar copiii, conform lui Huxley, vor fi “purificaţi”. Dacă vă uitaţi la descoperirile tehnologice, uterele artificiale sunt deja produse.

* Există un proces de centralizare a puterii, şi un număr din ce în ce mai mic de oameni iau decizii şi îşi impun voinţa, asupra a din ce în ce mai multor oameni. Oamenii au început ca triburi, apoi mai multe triburi au format naţiunile (…) Globalizarea înseamnă centralizarea puterii în toate domeniile din vieţile noastre.

* Întrebarea care se pune e următoarea: de ce o fac şi ce se află în spatele acesteia? Există un cult global – o reţea de societăţi secrete, grupuri semi-secrete şi organizaţii – ce controlează lumea pe care o vedem. E ca şi cum ar fi o corporaţie multinaţională, iar un Păianjen se află în centrul ei. În fiecare ţară, există o subreţea, iar rolul lor este să impună voinţa Păianjenului.

* Dar, cine este Păianjenul? El provine dintr-o forţă nevăzută, căreia mai multe religii i-au dat diferite nume, dar ele exprimă exact acelaşi lucru: diavolul (în creştinism), djinn (în islamism), arhoni (în gnosticism) etc. Toate religiile descriu acelaşi lucru: este o forţă care manipulează umanitatea, din “Nevăzut”. Această “conştiinţă arhonică”, care îşi impune voinţa prin intermediul cultului global, este denaturată, haotică, fiind, în principiu, inversul vieţii, echilibrului, compasiunii, empatiei.

Orgoni Crystal