O „Federaţie Galactică” a extratereştrilor i-a cerut preşedintelui Trump să nu le fie dezvăluită existenţa către public?


Există cu adevărat o Federație Galactică a extratereştrilor? Un șef al securității spațiale israeliene, care a condus programul spațial al țării timp de 30 de ani. a făcut la vârsta de 87 de ani afirmații uluitoare despre o astfel de federație. Haim Eshed este un profesor respectat și general în rezervă, câștigător de trei ori al Premiului pentru Securitate al Israelului.

Pe 12 decembrie 2020, Haim Eshed a acordat un interviu șocant ziarului israelian „Yediot Aharonot” în limba ebraică, iar „Jerusalem Post” a tradus-o în engleză. În acest interviu, Eshed a dezvăluit existența unei „Federații Galactice” a extratereştrilor. Cu toate acestea, el sugerează că ființele din alte lumi nu sunt sigure dacă oamenii sunt pregătiți să învețe despre prezența lor.

„OZN-urile au cerut să nu se publice faptul că ele se află aici; omenirea nu este încă pregătită”, a spus Haim Eshed. Când vom fi gata? El susține că extratereştrii cred că trebuie să ne simțim confortabil cu ideea generală a navelor spațiale. „Ei așteaptă ca umanitatea să se dezvolte și să atingă un stadiu în care vom înțelege, în general, ce reprezintă spațiul și navele spațiale”, a spus Eshed. Extratereştrii sunt la fel de curioși despre oameni, la fel cum suntem şi noi curioşi despre alte fiinţe.

Pentru cei interesați de acest subiect, afirmațiile lui Eshed nu sunt foarte surprinzătoare. De exemplu, s-a susținut mult timp că fostul președinte american Dwight Eisenhower ar fi semnat un acord secret cu o civilizație extraterestră în 1954. Eshed susține că există într-adevăr un acord de cooperare între specii extratereştri: „Există un acord între guvernul SUA și extratereştri. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici”, a spus el.

Eshed a adăugat că președintele (pe atunci) Donald Trump era conștient de existența extratereştrilor și chiar era pe punctul de a dezvălui informații, dar i s-a cerut să nu facă acest lucru pentru a evita isteria în masă: „Trump este conștient de ei și că a fost pe punctul să le dezvăluie existența. Cu toate acestea, Federația Galactică l-a oprit să facă acest lucru, spunând că doreau să evite isteria în masă, deoarece simțeau că umanitatea trebuie să evolueze și să ajungă la o etapă în care vom înțelege ce sunt spațiul și navele spațiale”.

În timpul unui interviu celebru realizat de prezentatorul Fox News, Tucker Carlson, cu președintele Trump, vedeta din mass-media îl întreabă direct pe Trump dacă crede că guvernul SUA are OZN-uri extraterestre. Drept răspuns, Trump a lăsat ușa deschisă, spunând: „Știi, cred că orice este posibil”. Ulterior, Carlson a spus că impresia sa este aceea că președintele știe mai multe decât spune.

În cartea lui Eshed, „Universul din spatele orizontului”, autorul susține că extratereştrii au prevenit mai mult decât o apocalipsă nucleară. Poveștile despre OZN-uri care apar în apropierea instalațiilor nucleare rămân comune și răspândite. Interesant e faptul că şi fostul astronaut Edgar Mitchell credea că extratereştrii lucrează activ pentru a preveni vreun război nuclear.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): jpost.com


Lasă un comentariu