Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Deşi ar trebui să fie mort din 1996, un videoclip postat pe YouTube susţine că 2Pac trăieşte bine-mersi în Suedia!

252

blankPrecum se ştie, celebrul rapper american 2Pac (Tupac) Shakur a fost asasinat pe 7 septembrie 1996 (asupra sa trăgându-se de cinci ori), el murind şase zile mai târziu. Cel puţin aceasta este varianta oficială.

Într-un articol publicat în noiembrie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/celebrul-rapper-2pac-tupac-shakur-chiar-a-fost-impuscat/) vorbeam despre o posibilă conspiraţie, conform căreia moartea sa nu a fost altceva decât o farsă de proporţii, Shakur voind să scape de publicitatea sufocantă generată de stilul său de viaţă. În sprijinul acestei teorii, aduceam mai multe argumente, printre care aş aminti: 2Pac purta întotdeauna o vestă antiglonţ, a apărut răstignit pe coperta unuia din albumele sale, acest lucru sugerând că se va întoarce, precum şi multe alte “coincidenţe” bizare.

Dacă 2Pac ar trăi şi astăzi (aşa cum presupun unii), el ar avea acum 41 de ani! Aşa susţine şi videoclipul de mai jos postat pe YouTube, care sugerează că marele rapper american trăieşte bine-mersi în Guthenburg (Suedia), dar are probleme mintale deosebite (ar suferi de schizofrenie). În el se văd mai multe cadre ce par a fi ale lui 2Pac. Voi ce părere aveţi?

 

Orgoni Crystal