Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Programele cu Acces Special ale Pentagonului sau „proiectele negre”: sunt atât de secrete, încât nici preşedintele american n-are acces la ele! Trilioane de dolari se cheltuie pe tehnologii SF extrem de avansate!


proiecte secrete armataÎn 2001, ca parte a Proiectului „Dezvăluirea” al lui Dr. Steven Greer, sergentul Clifford Stone a adus la cunoştinţa publicului că există mai multe Programele cu Acces Special (unacknowledged Special Access Programs – uSAPs) în cadrul guvernului Statelor Unite. Astfel de programe sunt, de asemenea, denumite în mod obișnuit ca „proiecte negre”, având un caracter extrem de ascuns și secretos.

Programele cu Acces Special sunt foarte compartimentate si chiar si cei cu autorizațiile de securitate necesare pot accesa doar informații de bază şi nu toate informaţiile. Ele sunt, de asemenea, ascunse chiar şi de organismele de supraveghere, cum ar fi Congresul American. De fapt, Congresul SUA și președintele SUA nu au acces la aceste informații, deoarece aceştia nu dețin autorizațiile de securitate necesare.

În 1997, un raport al Senatului SUA a descris aceste Programele cu Acces Special ca fiind atât de sensibile, încât ele sunt scutite de la cerințele de raportare standard în faţa Congresului! Conform scurgerilor de informaţii din zona guvernamentală ale lui Edward Snowden în 2013, s-a demonstrat că aceste programe speciale există cu adevărat. De exemplu, potrivit lui „Washington Post”, documentele lui Snowden au arătat că doar în 2013 au fost bugetaţi 52,6 miliarde de dolari pentru aceste programe speciale! Alte surse vorbesc chiar de cifre ameţitoare, care se învârt în jurul a 1 trilion de dolari!

Iată ce declara fostul ministru al apărării canadian, Paul Hellyer: „Este ironic faptul că SUA pretinde a fi numită o democrație, atunci când mii de miliarde de dolari au fost cheltuiţi pe proiecte despre care atât Congresul, cât și comandantul-șef nu știu nimic.”

În anul 2001, secretarul Apărării de atunci, Donald Rumsfield, declara următoarele: „Sistemele financiare ale Departamentului Apărării sunt atât de încâlcite, încât nu putem explica circa 2,6 trilioane de dolari în tranzacții care există.”

Se spune că dintre tehnologiile secrete dezvoltate de americani cu ajutorul Programelor cu Acces Special ar fi:

* TR-3B, o navă spaţială care ar fi capabilă de călătorii interstelare (vedeţi articolul din 2012 TR-3B, nava spaţială ultrasecretă care îşi schimbă forma şi care e capabilă de călătorii interstelare);

* Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A (vedeţi articolul recent – Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A, o tehnologie ultrasecretă a Armatei Americane! Ea poate îndoi spaţiul şi timpul, fiind echipată cu arme cu fascicule de particule neutre!);

* Triunghiul zburător antigravitaţional.


Lasă un comentariu