Imagini care demonstrează că Antarctica a fost leagănul unei vechi civilizaţii pierdute – ceva care nu se învaţă la şcoală!


De la piramide masive ascunse adânc sub gheață, considerate drept dovezi ale civilizațiilor antice care au locuit pe continentul acum înghețat, până la hărți extrem de vechi care arată Antarctica fără gheață, precum și baze secrete și OZN-uri, Antarctica este cuprinsă de mister. Ideea că Antarctica nu este doar un pustiu înghețat i-a fascinat pe cercetători de zeci de ani.

Ce anume face continentul înghețat o țintă pentru nenumărate teorii? Pentru că este „izolat” de restul lumii și că accesul în Antarctica este aproape imposibil?

Deci, ce e cu acest continent înghețat? Poate unul dintre cele mai interesante subiecte atunci când vorbim despre Antarctica și misterele ei sunt presupusele piramide situate acolo, acoperite de straturi groase de gheață. Potrivit multor autori, în Antarctica există secrete care sunt ținute ascunse departe de public.

Numeroase imagini au apărut în ultimii ani care arată ceea ce par a fi structuri supermasive pe Antarctica. Unele dintre aceste „monumente înghețate” au fost chiar comparate cu structuri antice maiestuoase, cum ar fi Piramidele din Giza din Egipt. Dar, ar putea exista într-adevăr piramide în Antarctica?

Probabil că unul dintre cele mai misterioase lucruri despre Antarctica este o hartă veche care ilustrează continentul fără gheaţă. Harta Piri Reis este una dintre cele mai controversate hărți descoperite vreodată pe Pământ și, conform unor interpretări, înfățișează Antarctica – al cincilea continent ca mărime de pe Pământ – fără gheață. Creată de amiralul turc Piri Reis, harta este o combinație de hărți mult mai vechi – aproximativ 20 de hărți antice – care s-au pierdut de atunci. Deci, cine ar fi putut să cartografiaze conținutul misterios într-un moment în care nu era gheață? Acum zeci de mii sau milioane de ani în urmă?

Mai multe imagini au circulat online, par a dovedi structuri piramidale îngropate sub Antarctica. Se spune că imaginile au fost obținute prin Programul de foraj oceanic integrat, un proiect internațional de explorare subacvatică.

În timp ce mulți susțin că aceste structuri sunt dovezi ale unei civilizații pierdute de mult timp care locuia în Antarctica în trecutul îndepărtat, oamenii de știință rămân sceptici spunând că aceștia sunt doar munți cu forme ciudate și nu dovezi ale civilizațiilor antice.

Adevărul este că expedițiile în Antarctica sunt aproape imposibile, extrem de costisitoare și foarte periculoase. Fără echipament adecvat, o ființă umană nu ar rezista prea mult pe acest continent înghețat.

Pe de altă parte, dacă aruncăm o privire în Antarctica de Est, vom întâlni o structură ciudată de formă ovală care iese din pământ. Măsurând aproximativ 130 de metri în diametru, structura cu formă ciudată demonstrează că există structuri îngropate în Antarctica.

De-a lungul anilor, imaginile prin satelit ale Antarcticii au dezvăluit un număr semnificativ de structuri ciudate de sub gheață. Unii cred că aceste formațiuni cu forme ciudate sunt doar câteva dintre numeroasele dovezi care indică faptul că Antarctica a fost cândva adăpostul unei civilizații antice avansate.

Vânătorii de OZN-uri cred că au găsit nenumărate lucruri ciudate folosind imagini din satelit și Google Earth. Mulți vânători de OZN-uri precum SecureTeam10 cred că au descoperit baze extraterestre și chiar obiecte în formă de disc în Antarctica.

În Antarctica există și o anomalie de 250 de km ascunsă adânc sub continent. Situată într-o zonă numită Wilkes Land din Antarctica, se crede că ciudata anomalie are o adâncime de aproximativ 800 de metri sub suprafață.

Unii sunt convinşi că însăşi naziştii au construit buncăre și baze secrete în Antarctica. În timpul celui de-al doilea război mondial, naziștii au efectuat multe experimente ciudate cu tehnologii pe care lumea nu le mai văzuse până acum. În căutarea mai multor arme, artefacte mitice sau chiar tehnologii din alte lumi, naziștii ar fi venit în Antarctica unde au construit o bază secretă numită „Baza 211”. Se spune că New Swabia, alias Neuschwabenland, situată între 20°E și 10°V în Țara Reginei Maud este locul în care o echipă nazistă de explorare a Antarcticii a găsit părți cu apă dulce, caldă, zone fără gheață și vegetație.

Mai jos, puteţi vedea câteva imagini misterioase din Antarctica, care par a susţine ideea existenţei unei vechi civilizaţii în acest continent îngheţat:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock