Dezvăluirile unui alt detractor, William M. Tompkins: companiile militare americane lucrează alături de extratereştri, Luna e ocupată de reptilieni şi multe altele!


Cu doar doi ani înainte de moartea sa (în 2017 – la 94 de ani), William M. Tompkins scrisese cartea „Selected by Extraterrestrials”, prin care a dezvăluit faptul că Marina SUA lucrează alături de extratereştri. Tompkins poate fi considerat ca fiind unul dintre cei mai importanţi detractori (alături de Bob Lazar sau William Cooper), care a dezvăluit programele spațiale secrete şi agendele secrete guvernamentale cu privire la extratereştri.

Bărbatul a mai susținut că el a făcut parte dintr-o operațiune, în care au fost implicați spioni ai Marinei Americane, care au furat planuri de OZN-uri și secrete tehnologice antigravitaționale de la naziști, în timpul celui de-al doilea război mondial. Astfel, se pare că naziștii aveau deja OZN-uri operaționale în timpul războiului mondial. După ce militarii americani au furat planurile OZN-urilor naziste – susţine Tompkins – SUA și-a dezvoltat ulterior propria flotă de OZN-uri, aflată sub controlul lui „Majestic 12”, un presupus grup ultrasecret militar american, care a controlat și gestionat problema OZN-urilor şi extratereștrilor încă din anii 1940.

În iulie 2017, la o conferință de presă, Tompkins a făcut o declarație fără precedent. El susţinea că a lucrat pentru Douglas Aircraft Company, alături de extratereștri, acest lucru afirmându-se şi în cartea sa (menționată mai sus), care a fost publicată în 2015.

Revenind la nazişti şi OZN-urile lor, un alt detractor, Robert Wood, care a fost intervievat alături de William Tompkins de Search4TruthReality, a susținut că tehnologia naziștilor a avansat rapid datorită relației lor cu reptilienii, astfel încât aceștia au ajuns de fapt în partea îndepărtată a Lunii înainte de sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Dr. Wood a lucrat în managementul cercetării și dezvoltării în Douglas Aircraft și McDonnell Douglas din 1956 până în 1993. Mai târziu a devenit membru al Consiliului de Administrație al MUFON (organizaţia mondială de cercetare a OZN-urilor).

William M. Tompkins

Tompkins a spus în cadrul cărţii mai sus amintite că, atunci când primii astronauți au mers pe Lună, au fost șocați să descopere că aceasta fusese deja ocupată de reptilienii din constelaţia Dragonului. El a spus că reptilienii, cu înălțimi de peste 3 metri, stăteau lângă aeronava lor avansată. Potrivit atât Tompkins, cât și Dr. Wood, reptilienii făcuseră deja o înțelegere cu naziștii.

Potrivit lui Tompkins, deși există multe specii extraterestre care interacționează în prezent cu umanitatea, reptilienii şi extratereştrii nordici au în prezent o mare influență asupra lumii. Tompkins a descris, de asemenea, preocupările Armatei Americane cu privire la OZN-uri și ființe extraterestre, urmărindu-se crearea de arme spațiale avansate, care ar putea fi folosite pentru a apăra planeta Pământ împotriva unei amenințări extraterestre la adresa civilizației noastre. El a mai dezvăluit că Marina SUA are grupuri de luptă care operează în afara Pământului.

La o lună de la șocantă conferință, Tompkins s-a stins din viață pe neașteptate pe 21 august 2017, în San Diego, California, la vârsta de 94 de ani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO