Descoperirea mileniului: pe o poză NASA se observă un buncăr şi mai multe rachete! Guvernul SUA le-a adus pe planeta Marte sau sunt artefacte extraterestre!?


geam buncar Marte 3De pe site-ul frontalnewscom.com aflăm o descoperire care ar putea fi epocală şi care nu ar mai trebui să fie negată de nimeni: pe Marte se observă o fereastră dreptunghiulară masivă, ce pare a fi construită pe peretele interior al craterului Endeavour (Culmea Murray)! Incredibil! Imaginea cu rezoluţie mare a fost uploadată pe site-ul NASA AICI.

Autorul descoperirii scrie că, la început, se vede doar un punct mic şi negru. Dar, cu cât se măreşte imaginea, devine din ce în ce mai evident faptul că un buncăr a fost construit în stânca solidă din craterul Endeavour.

Însă, asta nu e tot! Acelaşi autor al articolului crede că a mai descoperit mai multe rachete şi o structură care adăposteşte aceste rachete! A adus în secret guvernul SUA rachete pe Marte? Sau acestea reprezintă artefactele unei vechi civilizaţii marţiene? Mai ţineţi minte articolul acesta din 8 martie 2015? Ce declaraţie misterioasă a dat savantul Carl Sagan în 1988! A vorbit el de existenţa unor alte “specii umane” în afară de omul modern? A spus el că pe Marte ruşii şi americanii au instalate arme nucleare? Acolo spuneam cum savantul Carl Sagan (care avea legături cu structuri guvernamentale americane) recunoaştea, fără să-şi dea seama, într-un interviu din 1988, că SUA şi URSS au minat planeta Marte cu arme nucleare! (deşi, ar putea fi vorba de planeta Pământ, însă Carl Sagan nu precizează clar acest lucru). Acum, dacă acea declaraţia a lui Sagan ar fi adevărată, poza NASA din craterul Endeavour nu vine decât să confirme acest lucru.

buncar Marte 2

geam buncar Marte

buncar Marte

rachete pe Marte

intrari in crater Marte

Aşadar, de ce ni se ascunde şi nu ni se spune adevărul? Desigur, scepticii vor spune că e doar o iluzie optică…

 


Lasă un comentariu