S-a descoperit pe planeta Marte o clădire în care se observă chipul unui marţian care priveşte pe fereastră!?


Conform unui canal YouTube conspiraţionist – „Tales from Out There” – robotul NASA Curiosity (cel care explotează craterul Gale de pe planeta Marte timp de 10 ani) a fotografiat ceea ce pare a fi un fel de clădire, iar în interiorul ei, printr-un geam, s-ar observa chipul unui… marţian!

Iată ce se spune în comentariul original de pe YouTube: „În timp ce căutam printre imaginile trimise de rover-ul Curiosity de pe Marte, am dat peste această clădire sau adăpost, cu o formă curioasă, în care vedem un marțian care se uita printr-o fereastră”.

Dacă ne uităm la imaginile de care se vorbeşte în acest articol… din păcate ele sunt luate de la mare distanţă, aşa că prin apropiere s-au pierdut mult din detalii. Aşadar e greu de spus dacă cel înconjurat cu cercul galben (din poza nr.2) ar fi sau nu un marţian, dar nimic nu poate fi exclus. Bineînţeles, explicaţia cea mai simplă ar fi aceea că totul e doar o pareidolie. Pareidolia este tendința de a interpreta un stimul vag ca fiind ceva cunoscut de observator, cum ar fi formele ce apar în nori, fețele ce par a apărea în obiecte neînsuflețite sau modele abstracte, sau auzirea de mesaje ascunse în muzică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO