Viziunea globaliştilor de la Forumul Economic Mondial pentru anul 2030: oamenii nu vor mai deţine nimic, spitalele dispar şi refugiaţii devin directori generali! O nebunie…


Forumul Economic Mondial (World Economic Forum – WEF) este o organizaţie globalistă care îşi doreşte să schimbe lumea, conform viziunii ei. În anul 2016, această organizaţie a lansat mai multe previziuni ale sale despre cum va arăta lumea în anul 2030. Le puteţi vedea AICI, publicate pe site-ul lor oficial – 8 predictions for the world in 2030. Sunt viziuni nebuneşti, de origine comunistă / marxistă. Fiecare „viziune” este însoţită şi de către un mic comentariu. Să sperăm că nu vor fi aduse la îndeplinire niciodată…

1. Toate produsele vor fi deveni servicii. „Nu dețin nimic. Nu am o mașină. Nu am o casă. Nu dețin niciun aparat electrocasnic sau haine”, scrie deputatul danez Ida Auken. Cumpărăturile sunt o amintire îndepărtată în orașul anului 2030, ai cărui locuitori au parte de energie curată și împrumută la cerere ceea ce au nevoie.

Comentariu: Asta sună a marxism 101%.

2. Există un preț global pentru carbon. China preia iniţiativa în 2017 pentru existenţa unei pieţe pentru tranzacționarea dreptului de a emite tone de CO2, punând lumea pe calea către un preț unic al carbonului și un stimulent puternic pentru a renunța la combustibilii fosili. Europa, între timp, s-a trezit în centrul comerțului cu panouri solare ieftine și eficiente, deoarece prețurile la sursele regenerabile au scăzut brusc.

Comentariu: Folosirea Chinei, cea mai poluată țară de pe Pământ, ca exemplu pentru o taxă pe carbon, este ridicol.

3 . Dominația SUA a luat sfârșit. Avem mai multe puteri globale. În loc de o singură forță, mai multe țări – SUA, Rusia, China, Germania, India și Japonia printre ele – prezintă tendințe semi-imperiale.

Comentariu: Marxiştii jubilează, atunci când singura ţară care îi opreşte de la preluarea puterii globală (SUA) este distrusă din interior.

4. Adio spital, salut spitalul de acasă. Tehnologia va perturba și mai mult boala, scrie Melanie Walker, medic și consilier al Băncii Mondiale. Spitalul, așa cum îl cunoaștem, va fi pe cale de dispariţie, cu mai puține accidente datorită mașinilor autonome și progresele mari în medicina preventivă și personalizată. Apar din ce în ce mai multe tuburi minuscule robotizate și organele bio-imprimate.

Comentariu: Oamenii pot deveni din ce în ce mai mult mașini şi mai puţin fiinţe vii…

5. Mâncăm mult mai puțină carne. La fel ca bunicii noștri, vom trata carnea mai degrabă ca pe un capriciu decât ca pe un aliment de bază, scrie Tim Benton, profesor de ecologie a populației la Universitatea din Leeds, Marea Britanie. Va exista o mâncare reproiectată pentru a fi mai sănătoasă și mai puțin dăunătoare mediului.

Comentariu: Ni se pregătesc viermi şi greieri, în loc de carne de porc / vită / oaie, nu-i aşa?

6. Refugiații sirieni de astăzi, directori generali din 2030. Refugiații sirieni cu studii superioare vor deveni „mari” până în 2030, prin integrarea economică a celor care au fost forțați să fugă de conflict. Lumea trebuie să fie mai bine pregătită pentru populațiile aflate în mișcare, scrie Lorna Solis, fondatoare și preşedinte executiv al ONG-ului Blue Rose Compass, deoarece schimbările climatice vor strămuta 1 miliard de oameni.

Comentariu: În felul acesta, se schimbă compoziţia populaţiilor în întreaga lume, în folosul globaliştilor.

7. Valorile care au construit Occidentul vor fi testate până la punctul de rupere. Vom uita de controalele și echilibrele care ne susțin democrațiile, scrie Kenneth Roth, director executiv al Human Rights Watch.

Comentariu: Când valorile care au construit Occidentul dispar, la fel dispare și civilizația umană.

8. Până în anii 2030, vom fi gata să mutăm oamenii către Marte. Mai mult, odată ce ajungem acolo, probabil că vom descoperi dovezi ale vieții extraterestre, scrie Ellen Stofan, om de știință șef la NASA.

Comentariu: Oamenii vor implora să plece de pe această planetă dacă previziunile celor de la Forumul Economic Mondial se vor dovedi a fi corecte.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): weforum.org


Lasă un comentariu