Oamenii au fost creaţi în mod artificial în „Sălile lui Amenti” de către fiinţele inteligente de pe Sirius – susţine o lucrare ezoterică


Conform unei lucrări ezoterice, extratereştrii de pe Sirius (Siriusienii) au aterizat prima oară în ocean pe Terra și au apărut ca jumătate de oameni-jumătate pești. Ei au intrat la început în apă pentru a lua contact cu delfinii, care sunt pe un nivel, de conștiință similar cu al lor. La un moment dat, siriusienii au decis să plece, dar au dorit să lase un anumit nivel de conștiință în urmă. Șapte dintre aceste ființe și-au părăsit corpurile și au format sfere de conștiință. Ei s-au unit cu sămânța vieții și au creat un ou. Când cele șapte ființe s-au unit în mod geometric în acest fel pentru a forma sămânța vieții, a apărut o flacără. Este o flacără rece, dar arată ca o flacără. Această flacără se află în „Halls of Amenti“ (Sălile lui Amenti).

Sălile lui Amenti reprezintă o construcție veche, creată cu mai mult de 5 milioane de ani în urmă. Sălile lui Amenti reprezintă actualmente o curbare dimensională în formă de uter. Există o singură direcție și sens în această curbură și odată ajuns acolo este ca și cum te-ai afla în spațiul infinit. Un asemenea loc curbat dimensional se află întotdeauna pe o frecvență dimensională mai înaltă decât Pământul cu o unitate. Acum se află la 1.600 de km în interiorul Pământului.

Conform aceleiaşi lucrări ezoterice, pe cea de a treia planetă a stelei Sirius B ar fi fost făcute pregătiri simultane pentru crearea și însămânţarea oamenilor. 16 bărbați și 16 femei au călătorit de pe Sirius B spre Pământ și s-au îndreptat direct spre flacăra din Sălile lui Amneti; ei s-ar fi unit cu flacăra. Perioada lor de concepție a fost de 2.000 de ani…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO