Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Misterioşii copii cu ochi negri există în capitala Italiei, Roma? O poveste înfricoşătoare…


Imagine: prelucrare proprie

Următoarea povestire e de pe site-ul phantomsandmonsters.com şi a fost relatată de un martor care pretinde că a observat nişte copii cu ochi negri în Roma, în vara anului 2017. Eu nu am făcut decât traducerea (şi o adaptare succintă)… voi decideţi cât de adevărată poate fi.

– Era august 2017. Tocmai absolvisem liceul și, drept cadou, părinții și bunicii mei mi-au oferit o vacanţă la Roma (Italia). M-am dus împreună cu unul din prietenii mei (Caleb), într-un hotel din zona Termini.

– Ne-am cazat acolo, pentru că aveam acces la toate mijloacele de transport în comun (metrou, autobuz, tren intercity).

– Într-o seară, în jurul orei 21:30, după ce am terminat de luat cina, eu cu prietenul meu ne-am îndreptat spre stația de metrou pentru a ne întoarce spre hotel, când am observat că doi copii ne urmăreau. Cei 2 copii nu aveau mai mult de 10 – 12 ani.

– Prima dată ne-am gândit că cei doi vor doar să ne fure. Iluminatul stradal nu era printre cel mai grozav, iar soarele apusese demult.

– Dar, ce-am putut remarca era faptul că cei doi erau îmbrăcați în haine negre, unul fiind băiat şi cealaltă fată. Băiatul avea o tunsoare foarte scurtă, în timp ce fata purta o beretă (de culoare închisă) și avea părul lung şi ușor creţ.

– Am simțit un pic de neliniște, pentru că ceva nu părea „normal”. La vremea respectivă nu credeam nimic în lucruri paranormale, fiind îngrijoraţi să nu ne fure.

– Oricum, la un moment dat ei dispăruseră – nu i-am mai văzut. Am călătorit cu metroul şi apoi am ajuns la hotel, în camera mea, în jurul orei 22.

– M-am dus să fac un duș înainte de culcare și, la un moment dat, mi s-a părut că aud o bătaie la ușa mea. După 2 minute, îmi pun ceva pe mine şi mă uit pe vizorul uşii. Înmărmuresc când îi văd pe cei doi copii care mă urmăriseră în urmă cu jumătate de oră.

– M-am uitat încă o dată cu atenţie la ei: băiatul, dar şi fata aveau o pielea atât de albă, încât părea că cineva le-a pictat-o.

– Cei doi copii păreau a fi reci, de gheaţă. Ochii lor erau complet negri, înfricoşători.

– Cum de au ajuns aceşti doi copii care îi văzusem în urmă cu jumătate de oră tocmai la camera mea? Mai ales că, pentru a ajunge aici, aveau nevoie de cartela de acces la lift. Şi de ce au stat câteva minute la uşa mea? Ce voiau de la mine?

– Deodată, am auzit vocea băiatului care mi-a spus: „Nu o să ne lăsați să intrăm? Ne-am pierdut”.

– Am decis să mă îndepărtez de uşă şi m-am mutat în pat. Am stat aşa cam o oră, încercând să nu fac niciun zgomot, în speranța că se vor lăsa păgubaşi.

– M-am hotărât să nu-i spun nimic prietenului meu; până la urmă, probabil că eram doar paranoic…

P.S. Aceşti copii cu ochi negri există, spun unii cercetători în domeniul paranormalului, fiind experimente genetice înfricoşătoare, realizate de oameni de ştiinţă diabolici.

Într-un interviu acordat de cercetătorul Lynn Marzulli site-ului Prophetic Info Wars, acesta crede că aceşti copii cu ochi negri reprezintă un program secret de încrucişare hibridă şi de schimbare a ADN-ului nostru. De fapt, spune Lynn Marzulli, acești copii-demon sunt rezultatul unui program secret de încrucişare între extratereştrii Nephilim din Biblie (urmașii lui Satana) și femeile umane, rezultând un hibrid, care are un corp uman şi care nu poate fi diferenţiat cu adevărat de o ființă umană, decât faptul că ochii săi sunt negri. Hibrizii rezultaţi ar avea astfel capacitatea să-şi lege minţile între ei, să citească gândurile şi emoţiile oamenilor obişnuiţi.