A fost un timp în care CIA a deţinut un demon – aflăm dintr-o poveste bizară de pe forumul Reddit


Într-o postare bizară de pe forumul Reddit, un utilizator a pretins că a avut un unchi în CIA („unchiul B”), care i-ar fi spus că serviciul de informaţii american ar fi prins un demon! Da fapt, povestea pe scurt e următoarea:

* Unchiul B a început facultatea la începutul anilor ’60, cu specializarea în Teologie pentru a deveni pastor. El era căsătorit şi îndrăgostit de soţia sa, Missy. În timpul celui de-al treilea an, el și Missy au aflat că vor fi părinți. În mod tragic, o săptămână mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de maşină, de un șofer beat. Unchiul B. a abandonat facultatea.

* După un timp, el s-a transferat la o altă facultate și s-a specializat în științe politice, în lingvistică. Apoi, s-a înrolat în serviciile secrete ale armatei, după care a plecat în războiul din Vietnam. După aceea, el a fost recrutat în CIA.

* După câțiva ani în CIA, unchiul B. a fost repartizat într-o echipă de contrainformații din New York. Ei voiau ca el, cu experiența sa în teologie, să se infiltreze în Biserica Ortodoxă Rusă din New York, pentru a aduna informații despre KGB-ul infiltrat în biserică. Povestea lui era aceea că a fost hirotonit ca preot ortodox; a primit binecuvântarea episcopului și a devenit preot.

* După 1 an sub acoperire în această misiune, el făcea progrese, dar într-o zi un tânăr a intrat în biroul lui. El i-a spus că are tulburări de comportament, că mama lui se dusese la un alt preot și vorbise despre fiul ei care auzea voci și se comporta ciudat. Unchiul B. a crezut că trebuie să-l ducă la spital, dar apoi puștiul s-a aruncat asupra lui a început să vorbească în aramaică și l-a chemat pe numele său adevărat și pe numele soției sale. Și apoi a pomenit şi de numele pe care urmau să-l dea fiului lor nenăscut (au avut nume alese pentru un băiat și o fată – care nu era nume comune). Acest lucru l-a speriat pe B., pentru că nu spusese niciodată nimănui că ea era însărcinată înainte de a fi ucisă.

* Unchiul B. i-a anunţat pe superiorii de la CIA, iar copilul a fost luat la întrebări. B. credea că posesia demonică este doar o superstiție, însă, în curând avea să-şi schimbe părerea. Când copilului i s-a cerut să spună cum se numește, vocea lui a început să sune ca un mârâit de câine. B. începu să se convingă că acest copil era posedat de un demon.

* Superiorii lui B. de la CIA au decis să transporte copilul la Langley. Totodată, ei au decis să înceteze misiunea unchiului B., pentru că au simțit că acoperirea lui ar fi fost grav afectată; chiar au bănuit că B. poate fi un agent dublu, iar copilul ar fi aflat despre lucrul acesta.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): The time the CIA caught a demon / reddit.com

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO