Un glob misterios, cu o antenă pe ea, a căzut din cer în Mexic! Autorităţile l-au luat şi l-au dus într-o locaţie necunoscută…


Isidro Cano (Luna), un meteorolog cunoscut din Mexic, spune că un glob metalic necunoscut, cu un cod secret și care poate conține informații valoroase, a căzut din cer pe un copac din Veracruz (Mexic), cu puțin înainte de miezul nopții duminică noaptea (31 iulie 2022). Oamenii care au văzut obiectul căzând din cer au spus că globul a emis un sunet, dar nu a luat foc. O înregistrare CCTV arată globul mișcându-se prin cer înainte de a cădea (vedeţi videoclipul de la finalul articolului).

Isidro Cano, care a postat mai multe lucruri despre acest eveniment pe contul său de Facebook, sugerează că globul misterios pare a fi făcut dintr-un plastic foarte dur sau dintr-un aliaj de diferite metale și se pare că are antenă. Se observă mici găuri care sunt un fel de coduri indescifrabile, dar nicio gaură sau fantă prin care să poată fi deschisă. Acest glob are un mecanism de sincronizare care, la un anumit moment, se va deschide singur, arătând informațiile valoroase din interior – crede „Luna”.

Există informaţii că dimineața devreme (03:15) a zilei de luni, 1 august 2022, (deci, la doar 3 ore și jumătate de la impact) o echipă de militari mexicani a ajuns la fața locului, cu echipamente specializate, au luat globul, cu toate măsurile și protocoalele de precauție, și l-au dus către o destinație necunoscută.

Unii oameni sugerează că globul face parte din racheta chineză care a căzut pe Pământ la 30 iulie 2022, dar acest lucru pare imposibil, deoarece reintrarea rachetei a avut loc cu o zi înainte de evenimentul din Mexic, iar majoritatea resturilor de rachetă au căzut în apropiere de Malaezia, aşadar la distanţă foarte mare de Mexic.

Este clar că a căzut ceva din cer în Mexic pe care autoritățile vor să-l țină secret. Publicul nu va mai auzi niciodată despre acest glob misterios…


Lasă un comentariu