Creaturi zburătoare umane străbat teritoriul SUA? Un caz bizar din Illinois…


Trei persoane au văzut în nord-estul statului Illinois (SUA) o creatură zburătoare de „proporții umane”. Întâlnirea neobişnuită, care a fost prezentată recent într-un articol de pe site-ul web al Societății Singular Fortean, a avut loc în iulie 2008 și a fost transmisă organizației de unul dintre cei trei martori.

Unul dintre cei 3 martori se numea Ryan, şi (împreună cu alţi doi pasageri) plecase cu mașina de la Aeroportul Internațional O’Hare din (Dubuque, Iowa) şi traversa statul Illinois, când a observat ceva ciudat pe cer.

„Mă uitam la stânga și am văzut o creatură înaripată, zburând deasupra culturilor agricole, direct peste drum, la câțiva metri în fața noastră”, a scris Ryan într-un e-mail. „A dispărut peste câmpul din partea dreaptă a drumului. Anvergura aripilor era de câţiva metri. Nu am văzut cum arăta corpul. Ceilalți oameni din mașină au văzut şi ei creatura, însă au spus că este doar un liliac mare. Însă, era mult mai mare decât un liliac. Felul în care zbura părea să fie mai mult ca o pasăre mare, asemenea unui vultur.”

Într-un interviu telefonic ulterior cu investigatorul Tobias Wayland, Ryan a mai spus că creatura avea „dimensiuni umane, poate mai mici de 2 metri, iar aripile aveau poate lungimea brațelor unui om”. El a mai spus că nu-i venea a crede ceea ce vedea în faţa ochilor săi.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): singularfortean.com


Lasă un comentariu