Un chip ciudat apare pe cerul Arizonei! Această imagine a fost produsă prin folosirea unui „proiector holografic”? E una din dovezile că trăim într-un Univers-hologramă, controlat de un computer cuantic!?


fata umana pe cerPe YouTube a apărut un videoclip foarte interesant în care poate fi observat un ciudat chip uman în norii de pe cer. O persoană care locuieşte în Kingman (Arizona, SUA) a luat această fotografie, în care se pot observa doi ochi, un nas şi o gură, totul având o formă tridimensională.

Bun, prima idee şi cea mai probabilă este pareidolie a norilor, adică interpretarea unei imagini cu obiecte familiare, cunoscute, totul nefiind altceva decât o iluzie. Dar, în acest articol vreau să prezint o altă idee interesantă, deşi pare mai „paranormală”. Această imagine (ca şi altele) este produsă prin folosirea unui „proiector holografic” care proiectează o imagine în nori. Unii fizicieni ştiu faptul că noi trăim într-un Univers-hologramă, controlat de un computer cuantic. Nimic din Universul nostru nu poate fi creat sau distrus, tot ce-a fost creat în Universul nostru a fost creat în altă Dimensiune, iar particulele devin reale sau acţionează ca şi particule doar când sunt observate sau măsurate.

Motivul pentru care noi suntem capabili să creăm maşini complexe sau să combinăm materie exotică este pentru că totul se bazează pe formule matematice. Suntem şi am fost întotdeauna închişi într-o existenţă ale căror reguli nu pot fi încălcate sau modificate. Atomii din Universul nostru holografic sunt actualizaţi constanţi de o forţă exterioară Universului nostru, pentru a-i menţine 100% puri. De asemenea, noi nu observăm particulele că ar acţiona ca şi unde, şi doar sub observaţie ele acţionează ca şi particule.

Acest „chip” pe cer nu este unul nou… de-a lungul timpul au mai fost semnalate mai multe chipuri ciudate, iar unul dintre ele l-am prezentat şi eu în cadrul acestui articol: Nu vă lăsaţi înşelaţi! Nu e pareidolie, ci e chiar un chip demonic pe cer! Demonii există şi se manifestă şi în lumea noastră sau e o proiecţie holografică a lui Bluebeam!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO