Descoperire incredibilă despre şarpele biblic! Misterul şerpilor cu picioare şi a celor cu 7 capete…


sarpe biblicÎn acest articol, doresc să vă prezint câteva lucruri importante despre care nu se prea vorbeşte în mass-media oficială sau în cărţi. Subiectul principal este şarpele din grădina Edenului, care este prezentat în Biblie. Atunci când şarpele i-a înşelat pe Adam şi pe Eva şi i-a făcut pe aceştia să păcătuiască împotriva lui Dumnezeu, Domnul a pronunţat următoarea pedeapsă împotriva şarpelui: „Zis-a Domnul Dumnezeu către şarpe: „Pentru că ai făcut aceasta, blestemat să fii între toate animalele şi între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăşti şi ţărână să mănânci în toate zilele vieţii tale!” (Geneza 3:14). Reţineţi aceste vorbe:pe pântecele tău să te târăşti, ceea ce înseamnă că, înainte de a se târî, şarpele putea merge pe picioare, căci altfel nu mai avea niciun sens pedeapsa. Dar, aţi mai auzit până acum de şerpi cu picioare?

Da! Se pare că şerpii chiar aveau picioare…iar mai multe schelete au fost descoperite de arheologi în mai multe locaţii din jurul lumii. De exemplu, în martie 2012, în apropiere de Ierusalim, s-a descoperit fosile de şerpi care aveau picioare. Şerpii patrupezi din trecut erau giganţi, iar fălcile lor erau enorme. Puteţi vedea aceste fosile în imaginea de mai jos. Existenţa şerpilor cu picioare în trecut este scoasă în evidenţă şi de un articol publicat pe discovery.com.

fosile de serpi cu picioare

O altă fosilă care a fost descoperită este şarpele cu şapte capete. Şi aici, să vedem un lucru extrem de interesant: religia budistă, precum şi cea hindusă, ambele sunt mai vechi decât religia creştină. În aceste religii, există mai multe reprezentări ale şarpelui cu 7 capete (vedeţi imaginea de mai jos). Pentru vechile religii indiene, şarpele este un zeu şi un simbol al înţelepciunii, pe când, pentru creştini, el este un simbol al Satanei. De ce? Pentru că, aşa cum aflăm din Geneza 1:3, „Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu”.

imagini serpi cu 7 capete

Acest şarpe-monstru cu 7 capete, care se încolăceşte, se mai numeşte Leviatan, aşa cum putem afla din Isaia 27:1: „În ziua aceea Domnul se va năpusti cu sabia Sa grea, mare şi puternică, asupra leviatanului, a şarpelui care fuge, asupra leviatanului, a şarpelui încolăcit, şi va omorî balaurul cel din Nil”.

De aici, ne putem pune întrebarea: a creat Dumnezeu, odată cu lumea, două fiinţe dotate cu inteligenţă, omul şi şarpele, iar acesta din urmă a căzut în digraţia totală a Creatorului?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO