Un BMW din Rusia evită „la mustaţă” ciocnirea cu o „maşină-fantomă” ivită din neant! Încă o dovadă clară că maşinile-fantome din alte dimensiuni sau timpuri există!


masina fantoma 8Pentru cititorii fideli ai site-ului, mai ţineţi minte articolul acesta din septembrie 2013 (Pe o cameră video a fost surprinsă o maşină care apare brusc dintr-un “portal al timpului”, face un accident şi apoi dispare! Sau totul e un fals?) în care vorbeam despre apariţia unei maşini-fantome care părea că s-a ivit brusc pe şosea? Mulţi au spus atunci că totul e doar o iluzie optică şi că maşinile implicate în incident au fost perfect „aliniate”, astfel încât „maşina-fantomă” era cât se poate de fizică. Şi, nu putem spune că acest punct de vedere ar fi chiar fals.

Dar haideţi să mai avem un incident asemănător, unde, tot aşa apare o maşină-fantomă! Filmarea a fost postată pe YouTube pe 16 aprilie 2014 şi se pare că provine din Rusia. Înregistrarea a fost realizată cu ajutorul unei camere video amplasate pe bordul unei maşini; totul se desfăşoară seara, pe vreme de ploaie. Un autoturism BMW doreşte să o ia la stânga, aşteptând verdele de la semafor. Şi nu e singurul; pe banda din centru mai sunt şi alte maşini care doresc să o ia la stânga. După ce se face verde la semafor, maşinile pornesc, inclusiv BMW-ul mai sus menţionat. Şi BMW-ul frânează brusc… şi asta pentru că în faţa sa, tăindu-i calea, parcă de nicăieri, pare că se iveşte o maşină-fantomă!

Dacă priviţi cu atenţie toată înregistrarea, direcţia maşinei-fantomă nu poate fi urmărită, deşi camera video are un unghi larg de vizualizare. Aşadar, o explicaţie logică nu se poate găsi, sau mai bine zis, avem 3 explicaţii, mai mult sau mai puţin convingătoare:
* este o maşină din viitor sau trecut, care a „alunecat” în timp;
* este un autoturism venit din altă dimensiune;
* este o manipulare video. În acest caz, cine a realizat-o este un mare profesionist, căci editarea este perfectă.

Oricum, primele două alternative, chiar dacă par imposibile din punct de vedere ştiinţific, nu ar fi noutăţi în lumea paranormalului. Într-un articol de referinţă din 2012 (Nenumăratele cazuri de maşini-fantome întâlnite în lume demonstrează faptul că există “alunecări” în timp, în trecut sau viitor? ), am arătat mai multe cazuri despre prezenţa unor maşini-fantome care par a veni din alt timp sau din altă dimensiune.

masina fantoma 71

masina fantoma 72

masina fantoma 73

masina fantoma 74

masina fantoma 75

masina fantoma 7

masina fantoma 77

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO