Misterul Triunghiului Bermudelor a fost explicat de mii de ani de indienii antici! Şi totul a pornit de la ciocnirea unui obiect masiv de planeta noastră…


triunghiul bermudelor vedeUnul dintre cele mai mari mistere ale omenirii încă din secolul trecut este Triunghiul Bermudelor. Cunoscut de asemenea ca şi „Triunghiul diavolului”, această zonă, delimitată din punct de vedere geografic de Miami (Florida), San Juan (Puerto Rico) și Insulele Bermude – deci în Oceanul Atlantic, a devenit celebră în lume ca urmare a nenumărate cazuri de dispariţii de nave şi avioane.

Foarte multă lume s-a întrebat: „Ce naiba se întâmplă?” „De ce dispar avioanele aici?” S-au încercat să se dea tot felul de explicaţii, care mai de care mai buclucaşe, dar interesant e faptul că răspunsul pentru această enigmă se află în străvechile epopei indiene, scrise în limba sanscrită.

Astfel, în „Ramayana” există o mențiune cu privire la demonul Simhika sau Chayagrahi, demonul capabil să atragă obiecte concentrându-se asupra umbrelor, dar Simhika se spune că ar exista în Oceanul Indian; dacă am extinde acest lucru la Oceanul Atlantic, atunci am putea ajunge la Triunghiul Bermudelor.

Dar acum să ne referim la Vede, cele mai vechi scripturi ale Indiei. În conformitate cu „Brahmanda Purana” (compusă cu mai mult de 5000 de ani în urmă) și cu „Rig Veda” (scrisă cu mai mult de 23.000 de ani în urmă), planeta Marte s-a născut din Pământ. Prin urmare, la Marte ne referim ca la Bhauma („fiu al lui Bhumi”) sau Kuja („Ku” = „Pământ” + „Ja” = „născut din”).

Interesant faptul că teoriile ştiinţifice actuale spun că Luna, satelitul nostru, s-a format în urma ciocnirii unui corp ceresc masiv de Pământ. Aşadar, indienii s-ar putea să fi greşit când au confundat Luna cu planeta Marte, dar în rest s-ar putea să aibă dreptate. S-a ciocnit oare un corp ceresc masiv de Pământ în zona Triunghiului Bermudelor?

În „Rig Veda” putem citi: „Atunci când Pământul a dat naștere lui Marte şi Marte s-a separat de mama sa, coapsa ei a fost rănită și ea a devenit dezechilibrată. Medicii din cer i-au turnat fier în locul rănii, sub formă triunghiulară”. Aşadar, conform scripturilor antice indiene, „triunghiul de fier” din locul „rănii” Pământului ar fi devenit mai târziu Triunghiul Bermudelor. Fierul a căpătat de-a lungul timpului, prin inducție magnetică, proprietățile unui magnet. Avioanele şi navele au un mare conţinut de fier, prin urmare, unele dintre ele au fost absorbite de o puternică forţă magnetică, care, probabil că acţionează doar în anumite condiţii.

În „Atharva Veda” se vorbeşte de o piatră prețioasă, numită Darbha. În Khanda, 19, există o descriere care spune că „la fel cum Soarele coboară norii de pe pământ, în același mod Darbha îşi doboară duşmanii”. Acest lucru se datorează forței gravitaționale ridicate a lui Dharba. Ce mai face ea? „La fel cum laptele se tulbură, în același mod Darbha îşi doboară dușmanii”, ceea ce înseamnă că Dherba agită oceanele, adică creează vârtejuri în limbaj modern. Toate aceste manifestări sunt asemănătoare cu ceea ce se întâmplă în Triunghiul Bermudelor.

Oricum, n-ar fi pentru prima dată când anticii au rezolvat mai demult enigmele noastre contemporane, însă noi am fostşi suntem în continuare orbi la scrierile lor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock