Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Afirmaţie şocantă a celebrului iluzionist israelian Uri Geller: „Extratereștrii ne testează sistemele tehnologice înainte de o invazie”!


Imagine: publicdomainpictures.net (Commons Creative – free)

Celebrul iluzionist israelian Uri Geller crede că extratereștrii ne testează sistemele tehnologice înainte de o invazie. El a început anul 2023 sugerând că extratereștrii inteligenți ar putea fi responsabili pentru recenta întrerupere majoră a sistemului IT al Administrației Federale al Aviației, care a dus la blocarea a mii de zboruri în Statele Unite. El a sugerat, de asemenea, că forțele cosmice ar putea fi responsabile pentru probleme similare cu platformele de social media precum Facebook și WhatsApp în ultimele luni.

„Toate zborurile s-au oprit la sol după ce o defecțiune majoră a sistemului a stârnit haosul călătoriilor aeriene în Statele Unite. Acum câteva luni aveam Internetul oprit, WhatsApp-ul oprit”, a spus el pe Twitter.

„Nu am nicio îndoială în mintea mea că extratereștrii testează sistemele noastre sofisticate, așa-numite sofisticate. Acest lucru este major, o mulțime de OZN-uri au fost reperate peste centrale nucleare, submarine nucleare și așa mai departe, ei fac ceva, ne testează. A început în anii 1940, în apropierea locurilor de dezvoltare a bombei atomice. Mai recent, ceva a urmărit grupurile transportatorilor nucleari. Pentagonul spune că nu știm ce sunt aceste OZN-uri”.

Geller a avertizat de mult despre ceea ce el numește o invazie extraterestră iminentă. Până acum, însă, el nu a fost în măsură să ofere nicio dovadă care să susțină niciuna dintre afirmațiile sale.

În anul 2006, Uri Geller susținea că o echipă din Armata Americană a ajuns la vizuina lui Saddam Hussein, ca urmare a informaţiilor oferite de el. La începutul anilor 1970, el a fost investigat de serviciile secrete americane care au concluzionat, potrivit unui raport declasificat, că „și-a demonstrat capacitatea de percepție paranormală într-un mod convingător și lipsit de ambiguități”. La un moment dat, Uli Geller declara că a văzut un extraterestru refrigerat, ascuns într-un sediu NASA (citiţi mai multe în acest articol: „Am văzut un extraterestru refrigerat, ascuns la NASA” – susţine celebrul iluzionist israelian Uri Geller).


Lasă un comentariu