Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Extratereştrii ne-au invadat deja Pământul, dar foarte puţini ştiu asta!” – citiţi analiza şocantă a unui cercetător în domeniul ufologiei

 • 192
 •  
 •  
 •  
  192
  Shares

blankATENŢIE! Opiniile de mai jos au fost traduse de mine după un articol apărute pe site-ul logicdecoded.com şi intitulat „The Alien Invasion Has Already Occurred” („Invazia extraterestră deja s-a întâmplat”).

Dacă extratereştrii ostili ar sosi pe Pământ, credeţi că ei ar ajunge în nave spaţiale mari, vizibile pe cer, iar omenirea s-ar uni și ar lupta împotriva lor, ca în filmul „Ziua Independenței”. Asta e destul de amuzant, pentru că extratereştrii ar fi mult mai deștepți decât atât.

Ei bine, extratereștrii au venit deja, doar că ei nu au sosit într-o navă mare pe cer, fiind atât de proști ca oamenii să-i vadă. Extratereştrii sunt nişte entități interdimensionale; ei nu au nevoie de vreo navă pentru a invada Pământul. Extratereştrii au invadat mințile și trupurile bărbaților și femeilor de pe această planetă; după ce „invadează” cu succes o ființă umană, ei încep să se lupte împotriva celor care nu sunt invadați. Vedeți că extratereștrii sunt foarte inteligenți, folosesc trupurile unor oameni care sunt susceptibili de invazia lor (pentru că nu toată lumea este la fel de susceptibilă).

Am studiat și cercetat în ultimii 20 de ani toate religiile, activitățile paranormale, OZN-urile, cazurile de entităţi, fantome şi spirite, societățile secrete, bolile psihice și multe alte fenomene asemănătoare. Există un plan perfect și strălucitor al acestor extratereştri care folosesc o tehnologie de control al minții. Această tehnologie nu poate fi detectată de nimeni sau de nimic (cu excepția câtorva care o pot face), realizând totul în mod invizibil.

Lucrul surprinzător este acela că extratereştrii nu au ajuns recent, au sosit cu mii de ani în urmă, au creat civilizații și societăți subterane secrete și au guvernat omenirea de-a lungul veacurilor prin intermediul acestor societăți secrete. Ei au controlul asupra mass-mediei, industriei de divertisment, Hollywood-ului, industriei muzicale și au preluat și multe instituții religioase. De asemenea, ei au preluat controlul asupra guvernelor multor alte țări, formând „guvernul din umbră”.

Ce se întâmplă după ce o ființă umană este invadată de o entitate extraterestră interdimensională? Primul lucru pe care entitatea îl face este acela de a imita gândurile gazdei pe care a invadat-o, iar gazda crede că e vorba de propriul gând. La început, gazda invadată ar putea să nu acorde prea multă atenție schimbărilor subtile ale gândirii, care a fost introdusă foarte lent, auzind doar o voce interioară slabă în mintea ei, dar, odată cu trecerea timpului, entitatea începe să deţină controlul gândirii gazdei. Acesta este motivul pentru care unii oameni care sunt schizofrenici sau au alte tulburări mintale încep să audă voci în capul lor – nu că ar fi nebuni (deși unii sunt cu adevărat nebuni, dar asta este un alt subiect), dar motivul principal este că sunt invadaţi de o entitate extraterestră/demonică. Ați auzit mulți ucigași sau criminali de masă care spun: „o voce în capul meu mi-a spus să o fac”; observați că aceste voci nu le spun niciodată să facă lucruri bune, ci doar lucruri malefice.


 • 192
 •  
 •  
 •  
  192
  Shares
Orgoni Crystal