În filmul „Buletin de Bucureşti” din 1982, apare o pungă cu sigla Carrefour! Dar Carrefour a deschis primul supermarket în România în anul 2001… Cum se explică atunci!?


Foarte bună observaţia lui Sorin Bordean Fratelemeu de pe grupul de Facebook „Bucureştiul de Altădată”. În filmul „Buletin de Bucureşti” (1982), realizat pe timpul comunismului, la secunda la 1h:23min:17sec, el observă cum un bărbat ţine în mână o pungă cu sigla Carrefour! Cum poate fi explicată această pungă?

E adevărat, Carrefour – cel mai mare retailer european și al doilea din lume, cu mii de supermarketuri în lume, a fost înfiinţat încă din 1958, dar el a venit în România în 2001, când a deschis primul supermarket în Bucureşti. Cum se explică această „călătorie în timp”?

Interesant că sigla Carrefour, cea cu două culori, roşu şi albastru şi săgeata spre dreapta, este valabilă din 1966, fiind restilizată puţin în anul 2009. Observăm acest lucru de pe site-ul logos.fandom.com:

Comentatorii de pe Facebook au mai multe păreri referitor la această anomalie:

* punga cu sigla Carrefour în filmul din 1982 a venit din altă ţară, unde existau magazine Carrefour;

* Carrefour fabrica aceste pungi în Romania, pe timpul comunismului. Erau foarte prost imprimate, cu vopsele care se luau cu un burete cu apă; la vremea respectivă era super şic să te plimbi cu asemenea pungi;

* E sigla veche a magazinului Bucur Obor care e destul de similară cu cea actuală a lui Carrefour (sincer, nu poate fi în cazul acesta):

* E o dovadă clară de călătorie în timp prin film.

Voi ce credeţi? Aveţi vreo idee?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock