De frica Illuminati, mai mulţi congolezi au dat foc unui monolit misterios apărut în ţara lor


La sfârşitul lunii noiembrie şi începutul lui decembrie 2020, în lume au apărut ca din senin mai mulţi monoliţi misterioşi. Unii dintre ei au şi dispărut, la fel de repede cum au apărut. Vedeţi monolitul din deşertul Utah (SUA) – A dispărut enigmaticul monolit metalic din deşertul Utah! Unde şi cine? sau cel din Piatra Neamţ (România) – (Năucitor! Un alt monolit misterios a apărut şi a dispărut în Piatra Neamţ, la fel ca monolitul din Utah…

Acum însă, vorbim despre un alt monolit metalic misterios, de circa 4 metri înălţime, care a apărut în Republica Democrată Congo, în apropiere de capitala Kinsasha. El a devenit în scurt timp senzaţie pe Internet, mulţi venind să-şi facă selfie, în timp ce alţii au fost îngrijoraţi despre ce-ar putea el reprezenta.

Atât de mare a fost paranoia din jurul structurii, încât, în câteva zile, o mulțime mare de oameni a venit în zonă şi, înarmați cu torțe, au aprins monolitul și au început să-l distrugă. Unii au crezut că structura, care s-a dovedit a fi compusă dintr-un cadru interior acoperit cu foi subțiri de metal, fusese plasată acolo de vreo organizație secretă, mai ales pentru forma de triunghi din vârful monolitului. Alţii erau mai îngrijoraţi, spunând că sataniştii sau vizitatorii extratereștri erau responsabili pentru monolit.

„Ne-am trezit și am văzut acest triunghi metalic”, a declarat un localnic pe nume Serge Ifulu pentru Reuters. „Am fost surprinși pentru că este un triunghi pe care îl vedem adesea în documentarele despre francmasoni sau Illuminati”. Primarul capitalei Kinsasha, Babylon Gaibene, a trimis o parte din material pentru a fi analizat științific.

În prezent, nu este clar dacă structura misterioasă este legată de fenomenul din 2020, care a făcut să apară zeci de structuri misterioase monolit în întreaga lume.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): bbc.co.uk


Lasă un comentariu