Un tablou aparent inofensiv i-a făcut viaţa un coşmar unui bărbat! De ce?


Un bărbat, care a cumpărat un tablou „blestemat” cu doar 50 de dolari, dintr-o piață de vechituri, susține că acesta i-a distrus viața. Dan Smith, care susține că fostul proprietar al piesei l-a avertizat că nu i-ar aduce decât ghinion, a luat totuşi hotărârea de a-l cumpăra. La o primă privire, tabloul – care arată ceea ce pare a fi o fetiță cu păpușa ei – pare destul de inofensiv, dar, potrivit lui Smith, acesta i-a cauzat probleme fără sfârșit.

De când l-a adus acasă, bărbatul a spus că a experimentat ceea ce el descrie drept o „serie de lucruri rele”, ca incapacitatea de a dormi, apariţia de insecte în casa lui și pierderea animalului său de companie. În plus, tabloul l-a făcut să se simtă mizerabil, singur și anxios. Acum încearcă să scape de el, vânzându-l altcuiva pe eBay.

„Nu știu al cui sânge blestemat a fost amestecat cu vopsea pentru a crea această piesă, dar puterile sale sunt extraordinare”, a spus el. „Încep licitația de la 50 de dolari, cât am plătit pe el, dar sper că voi obţine mai mult, pentru a compensa tot prin ceea ce am trecut. Dar înainte de a licita… ați fost avertizat!”

Bărbatul a mai adăugat: „Poate mă întrebaţi de ce nu-l distrug? Ei bine, ar fi uşor să-i dau foc picturii, pentru a scăpa lumea de răutatea provocată de tablou, dar ar putea la fel de ușor să dezlănțuie răul. Cine să spună că, arzându-l, nu voi înrăutăți lucrurile de zece ori?”

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): odditycentral.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO