Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

După mai multe meditaţii pentru a intra în contact cu „extratereştrii”, un englez a reuşit să fotografieze o apariţie din alte dimensiuni! Încă o dovadă că „extratereştrii” nu sunt altceva decât „demoni”!


extraterestru AngliaO nouă povestire ciudată cu extratereştri putem citi pe site-ul Lancashire Evening Post:

După luni de meditaţie în timpul nopţii pentru a comunica cu extratereştrii, Zed Khan, un bărbat în vârstă de 47 de ani, susţine că a făcut contactul cu ei. Așezat în grădina lui din Catforth, în apropiere de Preston, Zed a declarat că extraterestrul a apărut pe cer la ora 6, într-o zi de sâmbătă, şi a făcut o serie de fotografii, în care se observă o apariție ciudată.

„Am meditat noaptea timp de aproximativ 9 luni, pentru a încerca să comunic cu extratereștrii, şi, deodată, în colțul ochiului am observat o apariţie”, a spus Zed. „A fost doar pentru câteva secunde, dar din fericire am avut pregătit telefonul și am reușit să o fotografiez înainte ca apariţia să fi dispărut câteva secunde mai târziu”.

A fost ceva ciudat pentru că, în mod normal, te aștepți să vezi o formă de disc, în care să se afle extraterestrul, dar se pare că acesta a venit direct, pe „picioarele” lui. „Cred că ar putea fi o parte organică și o parte mașină/robot, deși unii oameni au spus că acesta pare un extraterestru din filmul „Alien vs Predator”. N-aș putea spun asta; e ceva foarte malefic, și aș fi vrut să fie ceva mai pozitiv”, a mai spus bărbatul.

Și această apariţie nu e prima dată când Zed a văzut-o; el pretinde că a mai observat ființe din alte lumi, cu toate că ele au luat şi alte forme: „Aceasta e prima dată când am reușit să prind o apariţie pe aparatul de fotografiat”, a spus el. „Am văzut şi nave triunghiulare portocalii, dar niciodată un asemenea lucru”.

P.S. Dacă toată povestea nu e una inventată, ci reală (la fel ca şi fotografia), se mai verifică încă o dată ipoteza la care eu ţin cel mai mult cu privire la „extratereştri”: acestea nu sunt altceva decât entităţi din alte dimensiuni (interdimensionale), cărora Biblia le-a dat numele de „demoni”, iar Coranul de „djinni” (sau „genii”). Cum de a apărut acest „extraterestru” după mai multe meditaţii, proces prin care se poate accede alte dimensiuni?

extraterestru Anglia 2


Lasă un comentariu