“Am fost răpit timp de 17 ani de către extratereştri. Ceea ce voi dezvălui – toate secretele Universului – vă va şoca”, susţine un anonim


O persoană care susţine că a fost răpită de extratereştri  a dezvăluit publicului infiormaţiile pe care extratereştrii i le-ar fi spus. După ce bărbatul susţine că ar fi fost răpit de extratereştri timp de 17 ani, utilizatorul anonim de pe Internet spune că vrea să-și împărtășească experiența sa, astfel încât să se poată afla adevărul despre extratereștri.

Într-o postare on-line pe un forum popular de conspirații, persoana respectivă a dezvăluit următoarele: cum extratereştrii pot comunica prin telepatie cu ceilalți și cu oamenii; secrete despre istoria Pământului, ascunse de conducătorii noștri; cum a apărut Universul; care este viitorul rasei umane.

În continuare, vă voi prezenta câteva fragmente din afirmaţiile de pe acel forum, pe care eu le-am tradus pentru dvs:

* Această planetă nu a fost rezultatul vreunui Big Bang şi nici nu a fost creată de Dumnezeu așa cum îl înțelegem noi. Universul există datorită Lui. El nu este nici viu, nici mort, nici bărbat nici femeie, nici bun nici rău. Pur şi simplu este El. El a creat această planetă, și toate celelalte planete, stelele, sateliţii și tot ce mai există în univers.

* El a creat câteva rase inteligente de extratereştri benefici, care au rolul de a servi Universul. La fel ca și El, extratereştrii aceştia sunt nemuritori. Sunt totuși ființe materiale, dar nu în felul în care suntem noi.

* Planeta Pământ a fost populată de o rasă de extratereştri nemuritori, numiți Centaurieni, dintr-o planetă numită Eden. Se află în sistemul stelelor Centauri. Centaurienii sunt cercetători și geneticieni.

* Pământul a fost numit şi Grădina Edenului, fiind cea mai frumoasă dintre toate planetele. Centaurienii au făcut o treabă minunată; ei au creat plantele, animalele şi oamenii în laboratoarele de pe Eden, după care acestea (aceştia) au fost duse înapoi pe Pământ, unde au fost cultivate (crescuţi).

* Chiar dacă a creat întreg Universul şi fiinţele sale, El avea o problemă: se simţea singur. Pentru a rezolva această problemă, El s-a divizat cu 25% pentru a crea o altă versiune mai mică a Lui însuşi. Acesta era numărul 2.

* Nr.2, deşi mai mic decât El (Nr.1), s-a simţit frustrat. Dorea şi el să creeze ceva, aşa că a introdus câteva lucruri noi în Univers: conflictul şi voința liberă.

* Nr.2 s-a divizat şi el în 6 persoane egale. Și astfel, s-a creat o societate galactică cunoscută sub numele de Bestia cu șase capete, un grup cu intenţii malefice.

Foto: maxpixel.net (Commons Creative – free use)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock