Fotografii din arhiva NASA demonstrează faptul că în trecut Venus a fost planetă locuită de civilizaţii avansate?


Vânătorii de OZN-uri şi artefacte extraterestre sunt convinși că au găsit dovezi de viață pe planeta Venus, arătând fotografii cu ceea ce cred ei că ar fi structuri construite de extratereştri.

Deși viața așa cum o știm nu pare să existe nicăieri dincolo de Pământ, sunt unii care sunt convinși că nu suntem singuri în Univers. Și într-o nouă descoperire de pe Internet, un vânător celebru de OZN-uri (Scott C. Waring de pe site-ul „ET Database”) a expus ceea ce crede el că ar fi structuri artificiale pe planeta Venus. Waring și-a expus teoria într-o postare pe blog intitulată „Structuri uriașe pe Venus, 100% dovada vieţii”.

El a scris printre altele: „M-am uitat pe o nouă hartă planetară și am găsit aceste structuri pe Venus. Structura de mai sus are peste 8 km. Multe cazuri de contact ale oamenilor cu extratereştrii dezvăluie constant faptul că Venus este lumea lor de origine”.

Într-o altă postare referitoare la planeta Venus, intitulată „Vechi oraş pe Venus, similar cu descrierile Atlantidei”, Scott C. Waring spune următoarele: „Există multe orașe extraterestre vizibile pe harta de pe Venus. Unele atât de mari, mai întinse chiar decât Los Angeles, ce are un diametru de 70 km. Am descoperit că o structură are un design asemănător unei roți și este foarte asemănătoare cu descrierile orașului antic Atlantida”.

Într-un articol publicat mai demult pe acest site – Zeii au venit pe Venus acum 18 milioane de ani şi…”Apocalipsa lui Ioan” ar fi de fapt relatarea distrugerii Atlantidei!? – arătam ipoteza ca distrugerea Atlantidei să fi avut loc pe planeta Venus, iar “Zeii din cer” erau Fiinţe Interplanetare care s-au stabilit pe Venus în urmă cu 18 milioane ani, au aterizat pe Lună, apoi pe Pământ.

Scott Waring se uită adesea prin imaginile de arhivă ale NASA, pentru a expune ceea ce crede că ar fi „dovezi ale vieții extraterestre”. Într-o postare, el îl îndemna pe miliardarul Elon Musk (proprietarul lui „SpaceX”, printre altele) să recupereze ceea ce el crede că ar fi un OZN prăbușit pe Lună.

Oamenii de ştiinţă spun însă că este puțin probabil să existe viață pe Venus din cauza condițiilor infernale ale planetei. Atmosfera lui Venus este de aproximativ 90 de ori mai groasă decât cea a Pământului și este formată în mare parte din dioxid de carbon. De asemenea, aproape nu există vapori de apă în aer, deoarece temperaturile de la suprafață pot atinge valori de 462 de grade Celsius. Atmosfera groasă a planetei creează un puternic efect de seră, făcând din Venus cea mai fierbinte planetă din sistemul nostru solar.

Unii oameni de știință cred, totuși, că Venus ar fi fost cândva locuibilă în oceanele lichide.

Vedeţi mai jos imaginile misterioase de pe Venus:

 


Lasă un comentariu