O istorie străveche controversată: oamenii au evoluat din reptilieni? Dacă da, unde sunt reptilienii? Au „involuat” ei în reptilele de astăzi!?


reptilieni 999

Acesta este un subiect extrem de controversat și de provocator. Prin urmare, voi investiga subiectul din punct de științific și mitologic. Conexiunea reptiliană a omului este una foarte veche. Reptilienii umanoizi, cum ar fi și “oamenii-şopârlă” sunt descrişi în multe texte antice și religii.

Vechile legende ale lumii despre reptilieni

Încă din cele mai vechi timpuri, de când omenirea a păstrat o istorie a existenței sale, au existat legende despre existenţa unei rase umanoide de șerpi. Aceste mituri ne spun despre o rasă misterioasă de fiinţe reptiliene, cu puteri supraomenești, care a coborât din ceruri pentru a participa la crearea omenirii și pentru a ne învăţa științele, a ne împărtăși cunoștințele interzise, a impune o ordine socială și pentru a ne veghea asupra dezvoltării noastre.

Șerpii ca şi ființe nu au fost singurii: ei au făcut parte dintr-o suită de ființe superioare, considerate a fi “zeii” antici. Şi totuşi, în culturi diverse, cum ar fi cele ale Sumeriei, Babilonului, Indiei, Chinei, Japoniei, Mexicului sau Americii Centrale, zeii reptilieni au fost temuţi. De exemplu, chiar şi în zilele noastre, balaurul sau șarpele înseamnă moştenire divină și regală în multe țări din Asia, în timp ce în Occident, șarpele reprezintă înțelepciune și cunoaștere. Simbolul a doi serpi încolăciţi în jurul unui baston, cunoscut sub numele de caduceu, este folosit astăzi ca simbol de Asociaţia Americană de Medicină.

Subiectul reptilienilor a devenit popular în zilele noastre, de când conspiraţionistul David Icke a spus că unele ființe umane de pe Terra nu sunt normale ca şi noi oamenii și sunt, de fapt, reptilieni. Deci, este posibil ca noi să fi evoluat din reptilieni?

“Creierul reptilian” al oamenilor şi ochii

Există anumite similitudini fiziologice între oameni și reptilieni. Avem ceea ce este cunoscut sub numele de “creierul reptilian”. Acesta controlează funcțiile vitale, cum ar fi ritmul cardiac, respiratia, temperatura corpului si echilibrul. Creierul nostru “reptilian” include, de asemenea, principalele structuri aflate în creierul unei reptile, cum ar fi trunchiul cerebral și cerebelul.

Ochii noștri sunt, de asemenea, asemănători cu ochii reptilelor. Atât la oameni, cât şi la reptile, ochiul acţioneaza ca o lentilă pentru a focaliza lumina care trece prin ea. Celulele din ochi procesează lumina și o transformă în informații utile.

Inima oamenilor şi a reptilelor

Oamenii de ştiinţă sunt mai demult conștienţi de faptul că şopârla are o inimă care este practic imposibil de distins de o inimă umană în stadiul embrionar. În timp ce structura inimii umane a fost cunoscută de o lungă perioadă de timp, originea evolutivă a sistemului nostru circulator a rămas totuși un mister. Asta până recent când oamenii de ştiinţă au descoperit că țesutul spongios din inimile reptilelor este precursorul inimilor complexe ale păsărilor și mamiferelor. Astfel, blocurile genetice din ţesutul conductor puternic dezvoltat al inimii oamenilor se regăseşte în peretele subţire ale inimilor spongioase ale reptilelor.

Având în vedere numărul mare de similitudini pe care le împărtășim, cum ar fi inima, creierul și ochii, există indicii clare că reptilienii umanoizi s-ar fi aflat la originea actuală a omenirii.

E posibil ca pe Pământ să există două specii de fiinţe inteligente:
* noi, oamenii obişnuiţi, care am fost manipulaţi genetic de către extratereştrii reptilieni şi;
* reptilienii care îşi schimbă forma, ce trăiesc printre noi şi ale căror reprezentanţi îi găsim în marile familii regale, cu “sânge albastru”. Aşa cum am precizat şi într-un articol recent (Legătura secretă a regilor şi nobililor lumii cu extratereştrii reptilieni! Fotografiile incredibile din castelul Peleş care arată că şi familia regală a României are legături oculte cu reptilienii!), căsătoriile între membrii familiilor regale sau nobiliare aveau loc doar între ei, iar acei membri care se căsătoreau cu “oameni obişnuiţi” din popor, fără “sânge albastru” au fost, de obicei, excluşi şi marginalizaţi. Pentru ca “sângele albastru” al reptilienilor să nu fie alterat… Oricum, aceşti reptilieni se ascund în trupurile umane, iar atunci când un trup omenesc a devenit prea bătrân, ei pur și simplu trec la unul nou, deoarece aceşti indivizi trăiesc şi mii de ani. Ei au format elita Illuminati, ce a preluat controlul asupra planetei noastre. Ei nu-şi arată adevărata formă decât în locuri în care nu există nicio șansă de a fost descoperiţi, cum ar fi castelele de familie ale Illuminati, orașele subterane şi alte locuri, în timpul unor ritualuri satanice și partide de s*x. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol din 2014: Dezvăluiri incredibile despre elita Illuminati: ea este urmaşa reptilienilor care au venit pe Pământ acum 4.000 de ani! Ei, şi nu oamenii, sunt responsabili pentru multe din relele din această lume!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock