Dezvăluiri incredibile despre elita Illuminati: ea este urmaşa reptilienilor care au venit pe Pământ acum 4.000 de ani! Ei, şi nu oamenii, sunt responsabili pentru multe din relele din această lume!

11.472 vizualizari

Illuminati 17„Elita”, conform DEX-ului, reprezintă un grup de persoane care reprezintă ceea ce este mai bun, mai valoros, mai ales într-o comunitate, o societate etc. Dar, în cazul celor care se ocupă de conspiraţii, „Elita” este reprezentată de Illuminati, un grup ocult care conduce lumea de mult timp, şi care este alcătuită din 13 familii incredibil de bogate, care sunt în contact permanent cu celălalte. Numele acestor familii sunt, probabil, Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, de Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair și Windsor, dar această listă este ascunsă de lumea exterioară, astfel încât e greu de spus dacă aceasta este lista adevărată. Dar, se pare, cu cea mai mare probabilitate, că Rothschild şi Rockefeller fac parte cu siguranţă din Illuminati.

Aceste 13 familii sunt susținute de un număr de alte 300 de familiicu nume bine-cunoscute, cum ar fi Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt sau Schiff. Mulţi oameni, ahtiaţi după putere (cum ar fi Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Hillary Clinton, Warren Buffet etc.) se amestecă cu aceste familii, iar împreună controlează practic toată puterea și toţi banii din lume.

Familiile Illuminati sunt infiltrate în nenumărate organizații și ordine, cum ar fi Vaticanul, Organizația Națiunilor Unite, Banca Mondială, CIA, NSA, FDA, Institutul Smithsonian, Consiliul pentru Relații Externe, NASA, Bilderberg, Thule, Skull & Bones și multe altele. Illuminati are în lucru o agendă secretă, ce trebuie dusă la îndeplinire încetul cu încetul, dar sigur, către noua ordine mondială. Aceasta înseamnă lumea va avea doar un singur guvern, care va gestiona totul, și în care cetățenii să nu aibă niciun drept. Numărul de locuitori nu va mai fi peste 7 miliarde (cum este în prezent), ci doar în jur de 500 de milioane; restul trebuie să fie exterminați.

Organizaţia Illuminati a pierdut tot respectul pentru viața umană și este coruptă până în măduva oaselor. Liniile de sânge ale celor 13 familii merg atât de departe înapoi în timp, încât ajung până în era sumeriană, păstrându-şi linia genealogică pură, prin căsătoriile continue între ei.

Şocant sau nu, dar originea Illuminati nu este una umană, ci extraterestră. Acum peste 4000 de ani, un grup de reptilieni au aterizat aici pe Pământ, planificând preluarea planetei noastre. Pentru că stăpânesc arta de a-şi schimba forma, ei s-au prezentat ca fiind oameni normali, şi au acumulat tot mai multă putere și bani cu fiecare generație. Un reptilian nu este legat de un corp uman. Indivizii acestei rase pot trăi şi mii de ani, asa că, atunci când un trup omenesc a devenit prea bătrân, ei pur și simplu trec la unul nou.

Ei nu-şi arată adevărata formă decât în locuri în care nu există nicio șansă de a fost descoperiţi, cum ar fi castelele de familie ale Illuminatiorașele subterane şi alte locuri, în timpul unor ritualuri satanice și partide de amorPindar” („organul masculin al diavolului„) este membrul cel mai proeminent dintre cele mai importante familii Illuminati familia Rothschild și doar el raportează reptilianului suprem, care se află undeva adânc în pământ, fiind de asemenea poreclit şi Bestia”.

Reptilienii sunt creaturile cele mai negative din Univers. Judecând după standardele umane, ei sunt malefici și imorali. Dacă vom studia faptele Iluminaților de-a lungul timpului, veți constata că în spatele acelor evenimente nu se puteau afla oamenii. Să amintim doar câteva: declanşarea celor 2 războaie mondiale, atacurile teroriste” (cum ar fi 9/11), îmbolnăvirea populaţiei prin chemtrails, medicamente otrăvitoare, cosmetice și alimente nociveorganizarea de întâlniri oculte cu ritualuri de sânge satanice, vânătoarea de oameni, uciderea de politicieni bine intenționați, inventatori și chiar artiști muzicali. Acest grup de reptilieni poate fi considerat responsabil pentru aproape toate lucrurile rele care s-au întâmplat în istoria lumii.