Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un nou monstru de lac creează panică în Anglia

166

monstru de lac 3O echipă de investigaţie se va afla la Windemere (cel mai mare lac natural din Anglia) pentru a vâna un monstru legendar care se spune că ar trăi prin adâncurile lacului. Acest eveniment urmează după ce ani de zile a fost semnalată prezenţa marii creaturi în lac, cea mai recentă având loc în iulie 2009, atunci când un angajat a unui hotel din zonă, Thomas Noblett, a fost lovit de un val de 1 metru înălţime în timp ce înota (de remarcat faptul că lacul n-a avut niciodată până atunci valuri de înălţime atât de mare).

Echipa de cercetare va fi formată din Dean Maynard (celebru pentru puterile sale psihice) şi fotograful Linden Adams (cel care pretinde că l-a văzut pe Bownessie – porecla dată monstrului). Cei doi vor petrece o perioadă lungă de timp pe o ambarcaţiune sportivă care va cutreiera tot lacul. De asemenea, pe ţărmul lacului se vor afla şi alţi oameni care vor capta orice activitate neobişnuită. “Linden Adams şi cu mine suntem pregătiţi şi să sperăm că vom găsi dovezi că în lac se afla cu adevărat ceva mare”, afirmă dl Maynard.

În anul 2006, cotidianul “The Westorland Gazette”, a găsit un martor care susţine că a văzut o creatură gigantică ieşind din lac. Ea a fost descrisă ca având între 5 şi 6 metri lungime, un cap mic şi două protuberanţe pe spatele corpului alungit, ce lăsau urme pe suprafaţa lacului. Martorul a mai declarat că creatura semăna ca un şarpe marin gigant şi a conchis că: “Sunt foarte bucuros că am restârnit interesul asupra monstrului, pentru că eu ştiu ce am văzut”.

Experţii în ecologie afirmă că în lac unii pescari aduc în lac o specie mai mare de peşte, denumită drac-de-mare, aceştia reprezentând de fapt “monştrii” văzuţi în lac.

Orgoni Crystal