Teoria unui faimos cercetător: „Zeii greci erau extratereştri veniţi pe Terra. Ei s-au împerecheat cu oamenii şi au efectuat experimente genetice”


În mitologia greacă, existau trei feluri de zeități. Primii erau cunoscuți ca primordiali. Al treilea au fost olimpienii, iar între ei se aflau titanii. Mulțumită lui Rhea și Cronos – ambii titani – au apărut olimpienii. Perechea a avut mai mult de câțiva copii: Zeus, Poseidon, Hera, Hades, Demeter și Hestia. Ni se spune: „Hades trebuia să trăiască pe Muntele Olimp și avea toată cinstea și dreptul, dar i s-a dat tărâmul morții sub controlul său, când cei trei frați au trebuit să despartă Cosmosul după victoria asupra Titanilor. Și Hestia a locuit acolo doar pentru o perioadă scurtă de timp”. Având în vedere că a existat o mare competiție pentru un loc pe Muntele Olimp, Hestia a ales să renunțe la locul ei și, ca urmare, Zeus, Apollo, Hermes, Poseidon, Hera, Ares, Demeter, Athena, Hephaestus, Dionysos, Artemis și Afrodita au devenit recunoscuți ca olimpieni.

În 1976, W. Raymond Drake, care a scris o serie de cărți despre presupusele vizite extraterestre pe Pământ în vremuri străvechi, spunea: „Cele mai fascinante povești despre oamenii spațiului nu strălucesc în literatura noastră SF, ci în poveștile războinice, pline de culoare și pasionale spuse cu mult timp în urmă în Grecia Antică, inspirând poeții clasici ai antichității cu un romantism încântător. Uimiți de frumusețea și perfecțiunea Creației minunate, grecii au descris universul drept „Kosmos”, ce înseamnă „ornament”, dezvăluind reverența lor pentru splendoarea sublimă a Cerului și a Pământului, pe care zeii le-au creat pentru ei”.

Ceva mai târziu, în anul 2000, celebrul cercetător Erich von Daniken (probabil cea mai faimoasă autoritate în domeniul astronauților antici) a scris o carte intitulată „Odiseea zeilor”. În paginile ei, Erich von Daniken îşi expune teoria conform căreia zeii Greciei antice erau extratereștri care au pus piciorul pe lumea noastră cu mii de ani în urmă. Citând date arheologice și scrierile grecilor antici, inclusiv legendarul filosof Aristotel, von Daniken a prezentat o teorie care sugerează că așa-numiții zei ai Greciei s-au încrucișat cu oamenii, au efectuat experimente genetice și au crescut creaturi „mitice”, precum centauri și ciclopi. Von Daniken a sugerat, de asemenea, că Oracolul din Delphi era o stație de realimentare a aeronavelor, că celebra și legendara „lână de aur” era de fapt a aeronavă sofisticată folosită de zei (vedeţi articolul Legenda „Lânii de Aur” descrie, de fapt, o maşină zburătoare sofisticată folosită de zeii antici din Olimp) și că orașul Troia a fost distrus într-un război între extratereștri sau descendenții lor.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock