Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un cercetător din Columbia susţine că deţine o tehnologie uimitoare pentru a putea fotografia fiinţele interdimensionale! A publicat deja peste 1.000 de fotografii cu creaturi de pe alte planuri fizice…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDaniel Nemes este un cercetător și inventator din Columbia, care a făcut o pasiune pentru știință și astronomie. Însă, el pretinde că a descoperit tehnologia pentru a putea fotografia ființele interdimensionale (din alte dimensiuni).

Nemes a declarat că interesul său în universurile multidimensionale a început după ce a citit un articol despre materia întunecată într-o revistă de specialitate. Apoi, el s-a gândit la o tehnologie, care, împreună cu fizica optică şi calcule matematice, să poată captura imagini ale fiinţelor interdimensionale. Nemes cunoştea tehnologia de a captura imaginile cu ajutorul razelor infraroşii, ultravioletelor (şi altele asemănătoare), dar s-a gândit la o modalitate superioară de a surprinde „Necunoscutul”. El a hotărât să numească tehnologia pe care a inventat-o ​​”Energivision”.

Se pare că bărbatul combină lentile cu lumina Soarelui şi cu ecrane ultrasensibile pe care le-a inventat el însuşi. Cu invenția sa, Nemes susține că poate captura imagini de origine necunoscută, imaginile provenind din alte planuri fizice, reprezentând ființe multidimensionale.

NASA și alte autorităţi și-ar dori cu siguranță să pună mâna pe o astfel de tehnologie, dar Nemes a spus că invenția sa nu e de vânzare, însă vrea să facă comunitatea științifică conştientă de existenţa ei. Nemes susține, de asemenea, că mass-media a păstrat tăcerea despre tehnologia sa. Dar, fotografiile (peste 1.000) au fost publicate pe pagina sa de Facebook (vedeţi linkul).

Omul de știință susține că la început a întâmpinat multă adversitate din partea comunităţii on-line, mulţi insultându-l şi respingându-i opera. Dar, cu timpul, mulţi utilizatori s-au convins şi au admis că s-ar putea să existe adevăr în spusele sale.

Nu există nicio îndoială că fotografiile sunt ciudate și în multe dintre ele se observă figuri ciudate, cărora li se observă multe aspecte faciale, cum ar fi ochii, nasul, gura sau pomeții. Unele fotografii par să dezvăluie demoni, în timp ce altele sunt chiar comice.

Indiferent dacă acestea sunt fețele și trupurile ființelor multidimensionale din lumi necunoscute (acest lucru trebuie să fie dovedit), ceva e clar: imaginile sunt foarte interesante, pentru a fi urmărite.

blank

blank

blank

blank

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal