Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Întâlnire faţă în faţă cu o fiinţă venită din necunoscut: avea pe cap o cască străvezie, ca un glob, prin care se vedea faţa aproape omenească!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn anii ’60, John Reevs, un american de 66 de ani, susţine că s-a întâlnit faţă în faţă cu fiinţe venite din necunoscut. El s-a mutat din New York într-un loc liniştit, lângă Wachee Springs; acolo şi-a clădit o căsuţă şi în fiecare zi pleca la plimbare prin împrejurimi.

Într-una din aceste plimbări, dl. Reevs a observat o navă ciudată aterizată într-un luminiş. John Reevs a început să se apropie, încercând să facă cât mai puţin zgomot. A reuşit să ajungă până la 50-60 de metri de nava în formă de disc, când o fiinţă înaltă de 1,5 metri a ieşit din desiş la mai puţin de 30 de metri înaintea lui. Reevs a încremenit; după cum declara ulterior dl. Reevs, „apariţia aceea avea înfăţişare umană, dar era ceva straniu în totul – cum arăta, cum era îmbrăcată, cum se mişca”. Echipat într-o salopetă din material ca pânza de cort, de culoare cenuşie, purtând un fel de mănuşi cu un singur deget, fără vreo instalaţie vizibilă de respirat, pilotul venit din necunoscut avea pe cap o cască străvezie, ca un glob, prin care se vedea faţa aproape omenească, cu ochii foarte depărtaţi si bărbia ascuţită.

Bătrânul a avut doar câteva secunde la dispoziţie pentru a privi pilotul navei discoidale; brusc, acesta a părut să perceapă într-un fel sau altul prezenţa pământeanului, şi atunci s-a întors şi s-a îndreptat direct spre încremenitul domn Reevs. A continuat să meargă drept spre acesta, până a ajuns la 5-6 metri de el; apoi a căutat ceva în partea stângă a salopetei şi a scos de acolo un obiect negru de aproximativ 15 cm în diametru.

Când fiinţa a ridicat obiectul negru de 15 cm diametru în dreptul bărbiei sale ascuţite şi a început să privească prin el, dl. Reevs a luat-o la goană. Văzuse suficiente filme SF, ca să îşi poată face părere personală despre fiinţe cu căşti străvezii, venite din alte lumi…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu