Baza NASA Cape Canaveral din Florida a recepţionat o serie de semnale misterioase provenind din centrul Pământului


pamant-interiorÎn august 2016, scriam acest articol (Au fost găsiţi extratereştrii? Astronomii ruşi au detectat un semnal ciudat provenind de la o stea aflată la doar 94 de ani-lumină faţă de noi!), în care vorbeam despre cum astronomii ruşi au descoperit nişte semnale radio emise de o stea aflată la aproximativ 94 de ani-lumină de Pământ.

Vi se pare 94 ani-lumină o distanţă enormă? Atunci aflaţi că oamenii de ştiinţă au recepţionat semnale misterioase de la distanţe extrem de mici, chiar din interiorul Pământului. Baza Cape Canaveral din Florida, aparţinând NASA, a recepţionat o serie de semnale a căror origine a fost localizată ca fiind în centrul Pământului.

Conform informaţiilor apărute într-un articol al revistei Strict Secret (Nr. 258/1995), experţii sunt de părere că mesajele au fost transmise de fiinţe inteligente, care dispun de o tehnică foarte avansată.

O persoană care a dorit să-şi păstreze anonimatul a afirmat că „orice ar fi, dispune de o tehnologie capabilă să transmită semnale radio la suprafaţă, prin sute de kilometri de sol şi rocă. În mod evident, ei ştiu mai multe despre noi decât ştim noi despre ei“.

Prima recepţie a fost făcută în data de 30.10.1994, cu ajutorul unui satelit, iar de atunci s-au captat semnale asemănătoare la intervale diferite de timp. Transmisiile, făcute într-un cod matematic complex, au convins cercetătorii că semnalul în cauză a fost emis de fiinţe inteligente.