O gigantică statuie a unei creaturi din alte lumi a fost aşezată în faţa sediului ONU din New York! Ce semnificaţii ascunse sunt?


O gigantică statuie, care pare a fi desprinsă dintr-un film SF, nesemănând cu nicio altă creatură de pe Terra, a fost aşezată recent în fața sediului ONU din New York. Pe canalul de Twitter „United Nations Photo”, se poate găsi o postare care ne spune despre această statuie:

„Un gardian al păcii și securității internaționale se află în Piața Vizitatorilor din fața sediului ONU. Gardianul este o fuziune de jaguar și vultur și a fost donat de guvernul statului Oaxaca, Mexic. Acesta a fost creat de artiștii Jacobo și Maria Angeles.”

Jaguarul este un animal sfânt din cultura aztecilor din Mexic, însă, această combinaţie dintre jaguar şi vultur aduce aminte mai degrabă de experimente genetice care probabil au fost realizate în vechime de către civilizaţii avansate (vedeţi monştrii din legendele greceşti). A nu se uita că şi despre aceşti monştri asemănători s-a mai vorbit şi în Biblie:

„Daniel a început şi a zis: „În vedenia mea de noapte, am văzut cum cele patru vânturi ale cerurilor au izbucnit pe Marea cea Mare. / Şi patru fiare mari au ieşit* din mare, deosebite una de alta. / Cea dintâi semăna cu un leu şi avea aripi de vultur. M-am uitat la ea până în clipa când i s-au smuls aripile şi, sculându-se de pe pământ, a stat drept în picioare ca un om şi i s-a dat o inimă de om”. (Daniel 7:2-4)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock