Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misiunea neagră: istoria secretă a NASA…aflaţi secretele aselenizării NASA

235

blankRichard Hoagland şi Ken Johnston sunt doi autori americani care au produs senzaţie în cartea lor “Misiunea neagră: istoria secretă a NASA”. Cei doi afirmă că astronauţii americani care au aselenizat cu mai bine de 40 de ani în urmă au descoperit pe Lună ruine străvechi de origine extraterestră, precum şi o tehnologie care poate controla gravitaţia. Astronauţii au făcut fotografii privind structurile descoperite, dar conducerea NASA i-ar fi ordonat lui Ken Johnston, fost director al Departamentului de control al datelor din cadrul NASA, să distrugă fotografiile compromiţătoare din misiunea Apollo. În mod aparent, Johnston nu a urmat aceste ordine, fotografiile fiind păstrate şi publicate în această carte incendiară. Ele arată construcţii extraterestre, ca de exemplu, domuri realizate din sticlă, turnuri de piatră şi castele atârnând în aer.

Sectele de la Washington domină programul spaţial american

Richard Hoagland, şi el fost om de ştiinţă ce a lucrat la NASA, crede că interesul Washington-ului în explorarea Lunii a fost determinat de mai multe grupuri principale, denumite “secte”, alcătuite din diverşi indivizi. Fiecare din această sectă are propria agendă în ceea ce priveşte programul spaţial american, întrucât fiecare sectă este condusă de o doctrină ocultă, ce se află în strânsă legătură cu misticismele străvechi ale omenirii.

Obsesia NASA privind cei trei zei

De exemplu, Hoagland a argumentat că NASA are o obsesie cu aşa-zişii “trei zei” din Egiptul antic: Isis, Osiris şi Horus. De exemplu, litera “A” din sigla programului spaţial Apollo (vezi aici sigla: http://www.weirdload.com/art/apolloem.gif) ar proveni nu de la “Apollo”, ci de la “Asar”, numele egiptean a lui Osiris. Dar Asar/Osiris este legat de constelaţia Orion, cea care se află reprezentată pe fundalul siglei.

Alte secrete dezvăluite

Hoagland şi Johnston mai susţin faptul că adevăratul motiv pentru care NASA a înterrupt programul spaţial Apollo la începutul anilor 70 a fost nu lipsa bugetului, ci descoperirile extraterestre de pe Lună. Totodată cei doi mai arată faptul că preşedintele John F. Kennedy, cel care a lansat “competiţia către Lună” împotriva Uniunii Sovietice, de fapt ar fi intenţionat să împartă tehnologia extraterestră cu Moscova (să fi fost acest lucru un alt motiv de asasinare a lui Kennedy în 1963!?). Într-o cuvântare ţinută la sediul ONU în septembrie 1963, Kennedy a propus URSS-ului să organizeze împreună o misiune comună către Lună.

P.S. Amatorii de senzaţional, cunoscători ai limbii engleze, pot găsi cartea “Misiunea neagră: istoria secretă a NASA” de vânzare pe Amazon: http://www.amazon.com/Dark-Mission-Secret-History-NASA/dp/1932595260

Orgoni Crystal