Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Planul secret al miliardarului Bill Gates e susţinut de CNN, liderul mass-mediei globaliste?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCanalul de YouTube Project Veritas publică un document bombă care demonstrează încă o dată că marea mass-media globalistă (CNN, New York Times, ABC, The Economist etc.) se află în mâinile unor oligarhi foarte bogaţi, care manipulează publicul şi fac o propagandă agresivă în a-şi susţine scopurile globaliste.

Astfel, într-un videoclip YouTube publicat pe YouTube AICI (la ora când scriu acest articol, videoclipul se mai afla încă pe YouTube – sper să nu fie dat jos), Charlie Chester, directorul tehnic CNN, este filmat cu camera ascunsă, făcând nişte dezvăluiri uluitoare, dovada că agenda publică este menţinută şi manipulată de mass-media „mainstream” (adică oficială).

Astfel, Charlie Chester este prins spunând că „Focusul nostru principal a fost acela de a-l da jos pe Trump. Fără a recunoaşte, aşa a fost, da?” – ceea ce nu mai e o surpriză, ţinând cont de faptul că CNN s-a aflat de 4 ani în război mediatic cu preşedintele Trump. Era şi normal să fie aşa: CNN susţine agresiv o agendă globalistă, pe când Trump a sprijinit o ideologie naţionalistă / tradiţionalistă.

blankDar, următoarele afirmaţii sunt şi mai interesante. Directorul tehnic CNN dezvăluie faptul că „Următorul lucru pe care ne vom axa va fi conştientizarea schimbărilor climatice”. Întrebat de reporterul sub acoperire dacă se va instala frica în oameni şi în cazul schimbărilor climatice, directorul CNN răspunde „Da. FRICA VINDE”.

blankblankblankAşadar, după ce această pandemie, următoarea temă a globaliştilor va fi cea a „schimbărilor climatice”. Adică, vom vedea în anii următori vom vedea un număr record de furtuni / tornade / inundaţii / valuri de frig şi de căldură neobişnuite etc., iar mass-media globalistă va sădi frica în rândul oamenilor.

E adevărat că în ultimii an am observat o intensificare al acestor fenomene extreme, dar sunt ele efectul industrializării din ultimii 100 de ani sau a experimentelor secrete cu arme climatologice secrete, ca de exemplu HAARP?

Foarte interesant e că într-un interviu din martie 2021, miliardarul Bill Gates avertiza că în lume ar putea avea loc un „dezastru climatic”, în acelaşi trend cu spusele directorului tehnic de la CNN. Este remarcabila sincronizarea dintre cei doi, dovadă că un plan mondial este deja bătut în cuie în spatele uşilor închise. Bill Gates declara într-un interviu acordat ziarului polonez Gazeta Wyborcza şi televiziunii TVN24: „Au fost oameni ca mine, care au avertizat și au spus: există un anumit risc de pandemie; pentru un cost mic, puteți pregăti și evita problema. Dar, din păcate, aceste acţiuni recomandate nu au fost făcute. În cazul unui dezastru climatic, numărul deceselor pe an va fi de câteva ori mai mare decât ceea ce vedem în timpul pandemiei” (citiţi mai multe în acest articol – Într-un nou interviu, Bill Gates prevede un mare “dezastru climatic”, în care vor muri mult mai mulţi oameni decât acum, în timpul pandemiei. La ce se referă?).

La ce “dezastru climatic” se referă Bill Gates în cadrul acestui interviu şi care poate face victime de zeci de milioane de oameni?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu