“Black Swan” (“Lebăda neagra”)…film satanist nominalizat de 5 ori la Oscar!

În noaptea de duminică (27 februarie 2011) spre luni (28 februarie 2011) are loc nominalizarea la premiile Oscar, ediţia 2011. Surprinzător, am observat că printre nominalizările făcute se numără şi filmul “Black Swan” (Lebăda neagră”), care este nominalizat la numai puţin de 5 categorii, şi anume: cel mai bun film, cea mai bună actriţă în rol principal, cel mai bun montaj, cel mai bun regizor şi cea mai bună imagine.

Am văzut acest film acum vreo 3 săptămâni şi pot spune că este un film care promovează satanismul, în mod subtil. Am văzut-o şi pe asta: un film satanic, nominalizat la Oscar! “Black Swan” este o peliculă despre controlul minţii şi posesiune demonică. Mesajul său este clar: nu poţi obţine măreţia, fără să-ţi vinzi sufletul diavolului şi fără să te conectezi cu răul din înăuntrul tău. Nina, personajul principal al acestui film, este o balerină care este invitată de partea lui Satan, recompensa pentru acest lucru fiind succesul şi faima. În film am mai observat o statuetă a unui înger negru (evident Lucifer), cum Nina este posedată de diavol, cum se schimbă într-un “demon dansator”… Toate aceste ingrediente fac din “Lebăda neagră” un film satanist perfect.

Sper ca Academiei de Film Americane să îi vină mintea la cap şi să nu ofere cumva vreo statuetă Oscar pentru acest film satanist. Când voi avea mai mult timp, voi descrie mai amănunţit elementele sataniste din pelicula “Black Swan”.

UPDATE! Se pare că “Lebăda neagră” n-a câştigat decât un singur premiu Oscar din cele 5 nominalizări (cea mai bună actriţă în rol principal).