Halucinant: un iPhone încă funcționează, după ce a petrecut 1 an pe fundul unui lac!


Un bărbat care și-a pierdut iPhone-ul în urmă cu peste 12 luni într-un lac, nu i-a venit a crede atunci când şi l-a regăsit. Bărbatul, care a fost identificat pe rețelele de socializare doar sub numele de Chen, făcuse paddleboarding (un sport nautic distractiv) pe Lacul Sun Moon (Taiwan), pe 15 martie 2020, când telefonul său – pe care îl ținuse la gât într-o pungă specială impermeabilă – a dispărut accidental în adâncurile lacului.

Incapabil să-l recupereze, el s-a dus acasă şi a anunţat pe reţelele de socializare că a pierdut telefonul, rugând oricine îl găseşte să i-l înapoieze. În mod incredibil, peste un an mai târziu, în cea mai gravă secetă pe care a văzut-o Taiwanul în ultimii 56 de ani, el a primit vestea că cineva i-a descoperit telefonul, aflat pe țărmul uscat. S-a dovedit că zona specifică în cauză nu mai fusese uscată de peste 50 de ani, iar la câteva zile după ce telefonul a fost găsit, zona respectivă era din nou sub apă.

Când Chen a primit telefonul, l-a scos din carcasă şi a încercat să-l încarce, constatând, spre surprinderea și încântarea lui, că iPhone funcționa! „Pot spune doar că această carcasă impermeabilă pentru telefon este cu adevărat grozavă!” a scris el. „Nu există apă în el! Sunt atât de fericit că mi-am recuperat telefonul după ce l-am pierdut atât de mult timp.”

După această poveste, e clar că vânzările acestei carcase impermeabile vor crește exponenţial…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): taiwannews.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock