Halucinant: un iPhone încă funcționează, după ce a petrecut 1 an pe fundul unui lac!


Un bărbat care și-a pierdut iPhone-ul în urmă cu peste 12 luni într-un lac, nu i-a venit a crede atunci când şi l-a regăsit. Bărbatul, care a fost identificat pe rețelele de socializare doar sub numele de Chen, făcuse paddleboarding (un sport nautic distractiv) pe Lacul Sun Moon (Taiwan), pe 15 martie 2020, când telefonul său – pe care îl ținuse la gât într-o pungă specială impermeabilă – a dispărut accidental în adâncurile lacului.

Incapabil să-l recupereze, el s-a dus acasă şi a anunţat pe reţelele de socializare că a pierdut telefonul, rugând oricine îl găseşte să i-l înapoieze. În mod incredibil, peste un an mai târziu, în cea mai gravă secetă pe care a văzut-o Taiwanul în ultimii 56 de ani, el a primit vestea că cineva i-a descoperit telefonul, aflat pe țărmul uscat. S-a dovedit că zona specifică în cauză nu mai fusese uscată de peste 50 de ani, iar la câteva zile după ce telefonul a fost găsit, zona respectivă era din nou sub apă.

Când Chen a primit telefonul, l-a scos din carcasă şi a încercat să-l încarce, constatând, spre surprinderea și încântarea lui, că iPhone funcționa! „Pot spune doar că această carcasă impermeabilă pentru telefon este cu adevărat grozavă!” a scris el. „Nu există apă în el! Sunt atât de fericit că mi-am recuperat telefonul după ce l-am pierdut atât de mult timp.”

După această poveste, e clar că vânzările acestei carcase impermeabile vor crește exponenţial…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): taiwannews.com


Lasă un comentariu