O anomalie uriașă (700-800 km), de origine necunoscută, a fost detectată pe radar în Canada – „nu am văzut niciodată ceva asemănător”


Imagine: captura videoclip YouTube

Multe lucruri ciudate se întâmplă în perioada aceasta peste tot în lume. Ca de exemplu, ceva foarte bizar a avut loc pe cerul Canadei – o anomalie uriașă, necunoscută, fiind detectată pe radar, ea deplasându-se din nordul statului Idaho către granița Saskatchewan / Alberta. Orice ar fi fost, anomalia s-a mișcat cu o viteză incredibilă. Ar putea fi un nou fenomen al cerului sau altceva?

Anomalia misterioasă, uriașă, a fost observată pe 8 mai 2020 de către utilizatorul YouTube MrMBB333, care a sugerat că ar putea fi o navă-mamă extraterestră uriașă. MrMBB333 a măsurat anomalia și spune că aceasta ar avea o lățime de peste 700-800 de km. El a observat, de asemenea, că anomalia s-a mutat de la sud-vest la nord-est.

Puteți vedea anomalia în acest videoclip YouTube. Prezentarea începe de la minutul 1:53. Mr.MBB333 explică că primul său gând a fost acela că trebuie să fie o buclă radar doppler aleatorie, dar apoi și-a dat seama că anomalia era incredibil de mare și se mișca cu o viteză uluitoare. „Nu am văzut niciodată ceva asemănător”, spune MrMBB333.

Având în vedere dimensiunea și viteza anomaliei, este puțin probabil ca aceasta să fie un grup foarte mare de păsări. Ar putea fi un fenomen extraordinar necunoscut sau, cum sugerează cei care cred în OZN-uri, un obiect extraterestru uriaș care trece peste Canada.

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube