Un obiect misterios dreptunghiular a fost descoperit pe fundul Mării Baltice, în zona celebrei anomalii


Imagine: captura YouTube

Între anii 2011 şi 2012, un subiect misterios a captivat mass-media internaţională: cel privind obiectul necunoscut descoperit pe fundul Mării Baltice. Dacă unii cred că ar fi un submarin scufundat din timpul celui de-al doilea război mondial, alţii spun că obiectul ar avea o vechime de sute de mii de ani! Unul din membrii expediţiei care a făcut descoperirea declara în 2012 că obiectul este mai vechi de 140.000 de ani. Are unghiuri şi linii drepte, colțuri rotunjite … Arată mai mult ca o farfurie plată”.

OceanX, echipa care a descoperit obiectul misterios pe fundul Mării Baltice în 2011, a mai făcut expediţii şi în 2019. Iar ultimele lor descoperiri au fost postate pe YouTube, în videoclipul acesta „News 2019 – 08 – 22 Baltic Sea anomaly”.

Ce alte lucruri interesante au mai fost găsite? Conform videoclipului, echipa OceanX a mai descoperit în apropierea „OZN-ului” un obiect cu formă dreptunghiulară, cu o dimensiune de 13 metri lăţime şi 25 de metri lungime.

Echipa de expediţie submarină a avut probleme cu busola şi cu sonarul – echipamente ce sunt foarte mult disturbate pe măsură ce ele se apropie de obiectul misterios de pe fundul mării.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO