Un obiect misterios dreptunghiular a fost descoperit pe fundul Mării Baltice, în zona celebrei anomalii


Imagine: captura YouTube

Între anii 2011 şi 2012, un subiect misterios a captivat mass-media internaţională: cel privind obiectul necunoscut descoperit pe fundul Mării Baltice. Dacă unii cred că ar fi un submarin scufundat din timpul celui de-al doilea război mondial, alţii spun că obiectul ar avea o vechime de sute de mii de ani! Unul din membrii expediţiei care a făcut descoperirea declara în 2012 că obiectul este mai vechi de 140.000 de ani. Are unghiuri şi linii drepte, colțuri rotunjite … Arată mai mult ca o farfurie plată”.

OceanX, echipa care a descoperit obiectul misterios pe fundul Mării Baltice în 2011, a mai făcut expediţii şi în 2019. Iar ultimele lor descoperiri au fost postate pe YouTube, în videoclipul acesta „News 2019 – 08 – 22 Baltic Sea anomaly”.

Ce alte lucruri interesante au mai fost găsite? Conform videoclipului, echipa OceanX a mai descoperit în apropierea „OZN-ului” un obiect cu formă dreptunghiulară, cu o dimensiune de 13 metri lăţime şi 25 de metri lungime.

Echipa de expediţie submarină a avut probleme cu busola şi cu sonarul – echipamente ce sunt foarte mult disturbate pe măsură ce ele se apropie de obiectul misterios de pe fundul mării.