Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Bertha, cel mai mare sfredelitor din lume, s-a blocat misterios în timp ce săpa un tunel gigantic sub Seattle. Unii spun că a dat peste două porţi uriaşe subpământene…

175

berthaSky Valley Chronicle se întreabă dacă lucrul misterios care o blochează pe Bertha (un sfredelitor gigantic folosit pentru a săpa un tunel al noii autostrăzi 999 de sub Seattle, SUA) n-ar fi un OZN uriaş sau alte obiecte care ar demonstra prezenţa unei civilizaţii pierdute. Bertha este un utilaj monstruos, înalt cât o clădire de 5 etaje şi care are rolul de a săpa sub Seattle un tunel înalt de 2 metri. Ce poate bloca un asemenea monstru?

“Nu ştim ce-ar putea fi”, a declarat Chris Dixon, unul din şefii construcţiei, într-o conferinţă de presă. “Chiar acum dezvoltăm planuri pentru a accesa zona subpământeană, cu scopul de a vedea ceea ce limitează înaintarea sfredelitorului prin tunel. Şi va dura un timp pentru a implementa aceste planuri şi a observa care e situaţia”. Întrebat care ar fi natura obstacolului, domnul Dixon a replicat: “Avem mii de presupuneri despre ceea ce se întâmplă, dar până nu coborâm jos să vedem cum stă situaţia, totul reprezintă doar speculaţii”.

Ce tip de obiect a fost capabil să oprească o asemenea maşinărie gigantică care a fost special creată pentru a străpunge absolut orice? Site-ul stevequayle.com merge pe altă speculaţie: “O persoană din acea zonă m-a contactat şi mi-a arătat două porţi uriaşe înainte ca Bertha să se blocheze!”

Alte idei pentru care Bertha s-a poticnit?
– a dat peste cel mai mare diamant din lume;
– a lovit o magmă;
– sau, mai simplu, s-a defectat ceva în mecanismul lui Bertha.

Orgoni Crystal

 

Comments are closed.