Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Tuburile translucide din sticlă” fotografiate de NASA pe planeta Marte ar putea reprezenta un sistem de ventilaţie pentru extratereştrii ce trăiesc sub solul marţian!

264

tuburi martiene 1Pe YouTube se găsesc multe lucruri interesante. De exemplu, am dat peste următorul videoclip YouTube (pe care îl puteţi vedea la finalul articolului) postat de un utilizator pe nume WhatsUpInTheSky37 (şi care deţine şi un site cu numele acesta). În principiu, autorul videoclipului se foloseşte de pozele realizate pe planeta Marte de către misiunea NASA Mars Global Surveyor. Conform Wikipediei, Mars Global Surveyor a fost o navetă spaţială lansată de NASA în 1996 şi care avea drept misiune cercetarea întregii planete Marte, de la ionosferă şi până la suprafaţă. Prima fază a misiunii sale a luat sfârşit în ianuarie 2001; în ianuarie 2007 NASA a declarat nava drept “moartă”, după ce încercările de a lua legătura cu ea nu au avut succes.

În două fotografii ale lui Mars Global Surveyor se pot observa ceea ce par a fi “tuburi de sticlă” care se găsesc pe suprafaţa marţiană! Ce reprezintă aceste formaţiuni ciudate? Doar nisip sau lavă solidificată? Dar, conform unor teorii mai mult sau mai puţin fanteziste, acestea ar putea fi staţii de tren marţiene vechi de milioane de ani!

Bloggerul Scott C.Waring are însă o explicaţie ceva mai “consistentă”. El spune că materialul din care sunt făcute aceste tuburi este translucid între inele, dar inelele însele (ce funcţionează ca nişte grinzi) sunt fumurii. Bloggerul crede că sub suprafaţa planetei Marte se găsesc specii inteligente, iar prin aceste tuburi se elimină gazele (metanul) aferente activităţilor realizate de aceste fiinţe vii. Acest lucru ar explica cum de 60% din suprafaţa lui Marte a fost acoperită cu gaz metan (în urmă cu doar câţiva ani, eveniment ce a durat doar câteva zile), care a dispărut peste câteva luni. Interesantă explicaţie!

tuburi martiene 2

Orgoni Crystal