În Mexic a apărut o imensă crăpătură în pământ, după cele două găuri misterioase din Siberia! Terra se expansionează?


crapatura enorma MexicO ştire îngrijorătoare ne arată cum în Mexic a apărut o crăpătură imensă. Citez de pe aztecnoticias.com;

O crăpătură impresionantă a apărut într-o comunitate rurală din Hermosillo, Sonora (Mexic). Fisura de un kilometru lungime, 5 metri lățime și 8 metri adâncime s-a format pe drumul care duce la Suaqui de la Candelaria. Potrivit unui grup de geologi, pământul s-a deschis prin creșterea fluxului apelor subterane ca urmare a ploilor din ultimele zile.

P.S. OK… Geologii spun asta, dar s-ar putea să existe şi alte cauze. De exemplu, o teorie care ar explica această crăpătură imensă ar fi aceea că Pământul se extinde. N-ar fi exclus ca Pământul să fie el însuşi o fiinţă vie, cu un miez fierbinte şi petrol (ca un fel de sânge cu care se hrăneşte). Din acest punct de vedere, ar fi extrem de raţional de presupus că el creşte. Dacă v-aţi imagina planeta ca un balon care se extinde, atunci continentele s-ar potrivi perfect atunci când balonul s-ar umfla cu aer.

O altă teorie ar fi aceea că în apropierea noastră s-ar afla un obiect ceresc uriaş care, prin puternica sa forţă gravitaţională, crapă efectiv Pământul. Am spus asta şi într-un articol din 2011 (Un obiect ceresc misterios crapă efectiv întreg Pământul). Scriam atunci următoarele: „În ultima perioadă, se întâmplă ceva ciudat cu Pământul nostru: apar tot mai multe găuri şi crăpături pe suprafaţa Terrei, care pare a se despica! Oare de ce se întâmplă acest lucru? E vorba de forţa gravitaţională cauzată de apropierea unui obiect ceresc care se apropie de Pământ? (…) În acest post, veţi observa cu proprii ochi câte găuri şi crăpături au apărut pe Terra în ultima perioadă: în Pakistan, Africa, Peru, SUA etc. Toate videoclipurile YouTube de mai jos sunt reale, dar au fost foarte puţin mediatizate de mass-media internaţională. Oare de ce? Ce încearcă să se acopere? Există o conspiraţie a marilor trusturi de presă şi a guvernelor lumii în a nu prezenta toate aceste evenimente? Căci dacă Pământul nostru se crapă, e clar că acest lucru nu e un semn bun”.

Văd că găurile şi crăpăturile au început din nou să apară pe Pământ în ultima perioadă. În luna trecută a făcut senzaţie cele două găuri misterioase descoperite în Siberia, dar şi apariţia unui lac natural în mijlocul deşertului, ca urmare a prăbuşirii pământului (vezi articolul După cele 2 cratere misterioase din Siberia, în Tunisia a apărut brusc un lac în mijlocul deşertului! Există în lume tuneluri care duc spre centrul Pământului?).


Lasă un comentariu