Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În deşertul din Arizona au fost descoperite “cruci Lorraine”, simboluri ale cavalerilor templieri! Cum au ajuns acolo!? Corporaţia petrolieră Exxon ascunde în sigla ei povestea secretă a precursorilor cavalerilor templieri…

192

Crucea Lorraine ArizonaArtefacte, cruci de plumb și obiecte de ceremonie au fost descoperite la 2 metri sub deșert dincolo de oraşul Tucson, Arizona, SUA. Acestea nu au fost găsite în zilele noastre, ci tocmai în 1924, de către Thomas Bent. Unii zic că acestea ar fi contrafăcute, dar, dacă ar fi reale, ar putea reprezenta unele dintre cele mai semnificative artefacte găsite în America până în prezent, conform geologului Scott Wolter, ce vorbeşte despre ele în cadrul emisiunii “America Unearthed” (vedeţi videoclipul de la finalul articolului).

Unul dintre artefactele găsite este “crucea de Lorraine”, care este un simbol al cavalerilor templieri. O altă inscripție prezintă data de “800 AD”, ceea ce sugerează faptul că aceste obiecte sunt vechi de 1200 ani. Dar, cum au ajuns ele tocmai în deșertul Arizona!?

Inscripțiile sugerează că aceste relicve au fost folosite de către un grup religios de refugiați, care mai târziu au pus bazele cavalerilor templieri (se ştie că aceşti templieri au apărut ca organizaţie militaro-religioasă la începutul sec.al XII-lea). În jurul secolului al VIII-lea sau al IX-lea, acest grup religios era persecutat în sudul Franței de către musulmanii care se aflau în zona mediteraneană. Aceasta a fost motivaţia lor de a traversa Atlanticul și de a fugi în America în jurul anului 1362 (astfel, mai cade încă o dată mitul că primii europeni au ajuns în America în anul 1492 odată cu Cristofor Columb).

Simbolul gigantului petrolier american Exxon, proiectat de Raymond Loewy, reprezintă în mod clar “Crucea de Lorena”, simbolul cavalerilor templieri. Culorile alb şi roşu sunt culorile preferate ale templierilor, iar albastrul sugerează apa traversată pentru a ajunge în America. Loewy a fost francmason, iar despre francmasoni se ştie că aceştia au moştenit o bună parte din tradiţiile cavalerilor templieri. Încă o dată se confirmă faptul că marile corporaţii ale lumii folosesc simbolistica marilor organizaţii oculte ale lumii…

exxon

Orgoni Crystal